Xavi:

Xavi: "Hem de competir i no tenir por a fallar"

El tècnic egarenc ha comparegut en roda de premsa en la prèvia dels duel europeu i ha volgut deixar clar que l'equip "s'hi deixarà la pell"

"El partit més importat de la temporada". Xavi Hernández ho té clar, el xoc contra el Nàpols és una molt bona oportunitat per demostrar que l'equip pot competir. Fa quatre temporades que el FC Barcelona no aconsegueix la classificació per als quarts de final de la Champions League, i segons el tècnic és una fita que genera "molta il·lusió".

 

"Competir i no fallar"

El combinat culer va plantar cara a l'equip italià en el partit d'anada. Xavi Hernández és conscient que podrien haver tret un resultat encara més favorable, però l'egarenc parteix de la idea que els culers "van ser millors allà i, aquest dimarts, han de ser millors aquí".

Per aconseguir-ho, el terrassenc ha definit la clau del duel amb una paraula: "competir". I és que l'entrenador creu que tot passa per "mostrar un bon nivell al terreny de joc, no tenir por a fallar i controlar les emocions perquè no juguin en contra".

Ara bé, són conscients que el Nàpols no els posarà les coses fàcils. "Espero un equip valent, que jugui des de darrere i que intenti mantenir el control de la pilota. No crec que especulin amb el resultat", ha confessat el terrassenc.

"L'afició ha de ser el jugador número 12"

A banda de l'aspecte esportiu i del joc que mostri l'equip sobre la gespa, Xavi té clar que l'afició ha de ser un factor a favor molt important: "els i les culers han d'estar de deu per viure una nit màgica. El més important és la unió de tot el barcelonisme".

Tot i no poder disputar el duel a l'Spotify Camp Nou, el tècnic sap que Montjuïc també pot ser una olla a pressió: "Necessitem que l'afició no pari d'animar, nosaltres ens hi deixarem la pell".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut