Així arriba el Nàpols a Montjuïc

Així arriba el Nàpols a Montjuïc

Des que l'equip italià va optar per Francesco Calzona com a entrenador encara no ha perdut cap partit

Arriba un dels moments més importants de la temporada: la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El FC Barcelona rep el Nàpols a Montjuïc, en un partit de tot o res. Perquè els de Xavi Hernández van empatar 1-1 al Diego Armando Maradona i, per tant, l'Estadi Olímpic Lluís Companys serà clau en la classificació, o no, per a la següent ronda. 

No serà fàcil, perquè el Nàpols arriba amb la fletxa en alça. Just abans de l'anada d'aquests vuitens de final, l'equip italià va decidir substituir el seu tècnic i Francesco Calzona va agafar el relleu a la banqueta de Walter Mazzarri.

Des de llavors, el Nàpols no ha perdut cap partit. Suma dues victòries i tres empats, inclòs l'1-1 del Diego Armando Maradona contra el Barça.

 

Els altres quatre partits són a la Sèrie A, competició en què el Nàpols ha recuperat sensacions. Després de rebre el Barça, van empatar contra el Cagliari (1-1) i van encadenar dos triomfs importants contra el Sassuolo (1-6) i contra la Juventus (2-1). Aquest cap de setmana van empatar contra el Torino (1-1). 

"Jugant així podrem arribar molt lluny. Estic molt content per com l'equip està interpretant bé els partits", va admetre el propi Calzona després de l'empat de divendres, tot i que admet que encara hi ha coses a millorar: "Hem de recuperar l'equilibri defensiu. Sempre he encaixat un gol en cada partit des que estic aquí. Però a poc a poc anirem millorant i, tot i que hi ha poc temps, confio en poder arreglar-ho".

A més, també va parlar del partit contra el Barça: "Som el Nàpols, un equip fort, i hem de ser-ne conscients. Viatjarem a Barcelona amb la idea de jugar de la nostra manera, sense por. Després ja veurem què passa sobre el terreny de joc". 

Osimhen i Kvaratskhelia, en plena forma

El retorn de Victor Osimhen després de la disputa de la Copa Àfrica amb Nigèria també ha ajudat. Dels 11 gols a favor que ha anotat el Nàpols durant aquests cinc partits amb Calzona a la banqueta, cinc són d'Osimhen, que va ser l'autor del gol contra el Barça.

També està en forma el futbolista georgià Khvicha Kvaratskhelia, que ha transformat 4 gols més en aquest tram de temporada i està sent clau en els esquemes del conjunt italià. Els altres dos són obra d'Amir Rrahmani i Giacomo Raspadori.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut