Comunicats mèdics de Frenkie de Jong i Pedri
Ofert per

Comunicats mèdics de Frenkie de Jong i Pedri

El migcampista holandès té esquinç al lligament lateral extern del turmell dret i el canari, una lesió al recte femoral de la cuixa dreta

Les proves realitzades han confirmat que el jugador del primer equip F. De Jong té un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. 

Les proves realitzades han confirmat que el jugador del primer equip Pedri té una lesió al recte femoral de la cuixa dreta. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Frenkie de Jong va estar 26 minuts sobre el verd de La Catedral. El migcampista neerlandès es va llastimar el turmell quan va saltar per disputar una pilota àrea. Era el 26è partit on apareixia el 21; en tots ells havia estat titular. Sens dubte, una peça clau per a la sala de màquines del Barça, on ha aportat dues dianes. 

Pedri va abandonar el terreny de joc a les acaballes de la primera meitat. Era el minut 45 quan Lamine Yamal va entrar en el seu lloc. El del FC Barcelona va sumar a San Mamés la seva participació número 24. En l'empat contra l'Athletic, el canari va ser de la partida i, per tant, va acumular la 16 titularitat del curs. Dues dianes són l'aportació estadística a l'atac de Xavi Hernández. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut