Raphinha es treu l'espineta

El brasiler va acabar sent l'MVP del partit contra el Getafe, amb gol i assistència el dia que tornava a la titularitat després de la lesió

El passat 13 d'agost, al Coliseum de Getafe, el Barça empatava a zero contra l'equip que dirigeix José Bordalás. Un partit difícil que va estar condicionat per l'expulsió en el primer temps de Raphinha. Sis mesos després, i a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, el davanter brasiler es va poder treure l'espineta.

Tornava a la titularitat després de la lesió, i a més ho va fer amb gol i assistència en un gran actuació individual que li va valer l'MVP. "Tenia moltes ganes de jugar aquest partit, perquè en el duel de la primera volta em van expulsar. Això ho tenia a dins. I per a mi aquest partit era especial. Guanyar amb molts gols és important per a l'equip", va explicar Raphinha. A més, va afegir: "He tornat de la lesió i em sento feliç per tenir minuts i per tornar a marcar i assistir. Malgrat tot, el més important és la victòria".

I és que el brasiler, que va jugar 77 minuts, va fer l'1-0, va ajudar en el 2-0 i va fer l'assistència del 3-0 a De Jong, en el gol que va significar el número 11.000 de la història del Barça

Un partit que reforça la figura de Raphinha, que no està tenint una temporada fàcil amb les lesions. En total, ha jugat 24 partits (18 de Lliga, 4 de Champions, 1 de Copa del Rei i 1 de Supercopa), ha fet 5 gols i ha repartit 8 assistències.