Robert Lewandowski, insaciable en l'inici de 2024

El golejador blaugrana ha silenciat tots els possibles dubtes a força de perforar porteries rivals des que ha començat aquest any

L'empat del FC Barcelona a Nàpols en l'anada dels vuitens de la Champions League porta la firma de Robert Lewandowski. El polonès va anotar en el minut 60 el 0-1 provisional després de rebre una assistència de Pedri, negociar-se un mínim espai dins l'àrea i definir a la perfecció al pal curt que intentava defensar, sense èxit, Alex Meret.

Olfacte golejador intacte el 2024

Lewy va xocar els punys, celebrant un gol que pot ser decisiu perquè els seus passin a quarts de final de la Champions, però que, sigui com sigui, demostra que el '9' blaugrana es troba en estat de gràcia en aquest 2024. Amb el que va aconseguir a l'estadi Diego Armando Maradona, ja suma 9 gols en els 13 partits que ha disputat des de l'entrada del nou any.

_GP21930

Unes grandíssimes xifres que el situen com el segon futbolista de les cinc grans lligues europees amb més gols del 2024, empatat amb Jonathan David, del Lille, i només superat per Kylian Mbappé, del PSG, que en duu 11. En el cas de Lewandowski, a més, és especialment interessant la dada que diu que porta els mateixos gols en aquests dos primers mesos del 2024 que en tota la primera part de la temporada 2023/24, on va jugar 21 partits, vuit més que en aquest tram de 2024.