Frenkie de Jong:

Frenkie de Jong: "Estem molt il·lusionats"

El migcampista holandès ha parlat en la prèvia del Nàpols - Barça i ha assegurat que l'equip està preparat per aquest repte

El FC Barcelona aixecarà aquest dimecres el teló dels vuitens de final de la Champions. I, abans del partit d'anada d'aquesta ronda europea contra el Nàpols, que es disputarà al Diego Armando Maradona, tant Xavi Hernández com Frenkie de Jong han parlat davant del mitjans de comunicació. 

El migcampista holandès ha comentat que "tornem a uns vuitens de Champions després de dos anys sense jugar aquesta ronda europea i l'afrontem amb moltes ganes i moltíssima il·lusió". 

De Jong ha explicat que "el Nàpols és un gran equip i que, malgrat que els hi està costant molt a la Sèrie A aquest any, segur que ens ho posarà molt difícil".

Frenkie de Jong, que ha parlat àmpliament de la seva renovació, ha assegurat que "estic molt feliç al Barça i és el club dels meus somnis". A més, ha sentenciat "estic molt a gust amb els meus companys, amb l'staff, amb tots els que formen part del meu dia a dia, i espero seguir jugant molts anys aquí".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut