Lewandowski: 50 gols a ritme de rècord

Lewandowski: 50 gols a ritme de rècord

El davanter polonès ha arribat a aquesta xifra amb la samarreta blaugrana en 79 partits, unes xifres que només superen Eto'o i Luis Suárez

Els gols de Robert Lewandowski estan de moda. El davanter polonès ha arribat als 50 amb la samarreta del FC Barcelona. El seu doblet no solament ha servit per catapultar el Barça cap a la victòria a Balaídos (1-2), sinó que també ha servit per atrapar una xifra redona en temps rècord. 

Només Eto'o i Luis Suárez havien necessitat menys partits en el segle XXI per apoderar-se d'aquesta estadística de blaugrana. Els dos mítics 9 van necessitar 68 compromisos de barcelonista per cantar 50 festivitats amb el FC Barcelona. Ara, en aquest podi ha entrat Robert Lewandowski, que ha fet baixar al tercer esglaó a Ronaldinho i al quart, a Messi. L'astre brasiler ho va fer en 108 i l'estratosfèric geni argentí amb 117.

Sens dubte que Lewy ens fa recórrer per la història barcelonista de davanters de renom. Aquesta cinquantena de gols també ha tret a la palestra els noms de David Villa i Thierry Henry, que ja els ha superat. L'asturià va anotar un total de 48 dianes en 120 partits de culer i el francès 49 gols en 121 compromisos de barcelonista. 

La producció golejadora de Lewandowski s'actualitza en cada partit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut