Frenkie de Jong: 200 partits amb el Barça

Frenkie de Jong: 200 partits amb el Barça

Al camp d’Unionistas de Salamanca s’ha convertit en el sisè neerlandès de la història del Club que assoleix aquesta xifra

Frenkie de Jong ja és bicentenari amb la samarreta del FC Barcelona. El migcampista ha arribat als 200 partits defensant l’escut blaugrana a Salamanca, on ha estat titular en el duel corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei.

Així, el neerlandès, des de la seva arribada l’estiu del 2019, s’ha fet pràcticament intocable a la sala de màquines i ja és el sisè futbolista dels Països Baixos que assoleix aquesta xifra. En quatre temporades i mitja, Frenkie de Jong ha llaurat un camí en el qual, de ben segur, encara li queda molt per recórrer, i per a seguir allargant un lligam històric entre el Barça i els Països Baixos.

Frenkie de Jong, a 14 partits del Top-5 d'holandesos.
Frenkie de Jong, a 14 partits del Top-5 d'holandesos.

De Jong és el sisè, però just per sota hi té dues llegendes coetànies com Johan Neeskens i Johan Cruyff, amb 183 i 180 aparicions respectivament. I per sobre de Frenkie, ocupant el Top-5, apareix Frank de Boer, amb 214, és a dir, el podria superar aquesta temporada, en condicions normals. 

Els qui queden una mica més lluny són Michael Reiziger (255), Patrick Kluivert (257), Ronald Koeman (264) i Phillip Cocu, que és el neerlandès amb més participacions en tota la història del Barça, amb 292.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut