Araujo: “Tenim un gran grup i equip“

Araujo: “Tenim un gran grup i equip“

El central ha remarcat la qualitat del conjunt per aixecar la Supercopa, però també ha remarcat que hi pot haver millora a les dues àrees

Ronald Araujo ha pres la paraula a Riad. El central uruguaià ha comparegut davant els mitjans de comunicació, que han abarrotat la sala, abans de la semifinal contra l'Osasuna. "La Supercopa és un títol important per al Club", ha remarcat.

"Sempre vull donar el màxim quan vesteixo la samarreta del FC Barcelona", ha remarcat el 4 blaugrana. “Sé la responsabilitat que suposa portar el braçalet de capità d'aquest Club, ho assumeixo amb orgull. Intento ajudar l'equip i donar ànims quan els moments no són tan bons”.

 

Augmentar el nivell defensiu

Com a capità del conjunt Araujo també ha radiografiat l'equip: “Ens falta una mica de contundència a les dues àrees per tancar abans els partits. Però tenim jugadors de molta qualitat. “Estem treballant per corregir els errors defensius. Recuperar el nivell al darrere és molt important perquè l'any passat ens va donar títols”, ha afegit. I guanyar el trofeu de Supercopa espera que aquest any sigui també un punt d'inflexió. Una declaració que ha coincidit amb Xavi Hernández. “Tenim un gran grup i equip per guanyar la Supercopa”.

Però per arribar al camí de l'èxit, primer cal derrotar l'Osasuna. "És un equip molt difícil, però intentarem aportar el nostre futbol per guanyar", ha explicat. Dijous 11 de gener, el Barça sortirà al KSU Stadium amb la victòria com a principal objectiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut