Christensen, millor jugador danès del 2023

Christensen, millor jugador danès del 2023

El defensa blaugrana ha estat guardonat amb el premi que atorga la Federació Danesa de Futbol

Andreas Christensen ha guanyat el guardó a millor jugador danès del 2023. El defensa blaugrana ha obtingut el premi per primera vegada després d’una votació entre tots els jugadors danesos professionals. La Federació Danesa de Futbol és l’encarregada d’entregar aquest trofeu anual i el danès s’ha mostrat molt content d’haver rebut el premi: “Aquest trofeu significa molt per a mi, perquè són els meus companys qui han votat. Això és molt especial”.

El central culer succeeix així Pierre-Emile Højbjerg, del Tottenham Hotspur, el guanyador de la temporada passada. El jugador danès amb més guardons és Christian Eriksen, que va guanyar cinc vegades el premi durant les seves etapes a l’Ajax i el Tottenham.

El gran primer any de Christensen amb el Barça

Christensen ha tingut un gran any amb el Barça en la seva primera temporada amb la samarreta blaugrana. El danès s’ha consolidat a la línia defensiva i ha guanyat dos títols, la Lliga i la Supercopa d’Espanya. En aquest 2023 ha disputat 41 partits oficials amb el Barça, marcant un gol i sent un pilar essencial en els esquemes defensius de Xavi Hernández.

A més de recordar amb orgull la consecució del títol de la competició domèstica de la temporada passada, Christensen també ha confessat un dels millors records que té del 2023: “L’últim partit al Camp Nou. Sostenint els trofeus i tenir la meva família amb mi destaca molt clarament".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut