Iñaki Peña:

Iñaki Peña: "M'ho prenc com una recompensa a la feina"

En la prèvia del Royal Antwerp - Barça, el porter alacantí ha parlat dels minuts que està tenint i ha comentat que "està encantat amb l'estima de l'afició"

El FC Barcelona tancarà aquest dimecres la fase de grups de la Champions. Ho farà ja classificat per als vuitens de final, però encara amb la primera plaça en joc. En cas de victòria o empat, els de Xavi seran primers independentment del que facin Porto i Shakhtar. 

 

I, a la porteria d'aquest enfrontament que es jugarà a Bèlgica hi haurà Iñaki Peña. El porter alacantí del FC Barcelona, titular en els darrers partits per la lesió de Ter Stegen, s'ha mostrat satisfet per les seves actuacions i comenta que el seu objectiu és seguir ajudant l'equip. "M'ho prenc com una recompensa a la feina". "L'oportunitat és poder ajudar el grup. Estic content perquè estic responent a la confiança de l'equip i estic encantat amb l'estima de l'afició. Que cantin el teu nom en un estadi és d'agrair. És una emoció molt forta per a un jugador del planter", ha afegit. 

Malgrat tot, ha volgut deixar clar que "la lesió de Ter Stegen no és bona", però que "és un orgull poder sumar minuts amb aquesta samarreta". "M'he entrenat diàriament pensant que qualsevol dia em podia arribar l'oportunitat, perquè mai saps el que pot passar. En un club com el Barça no et pots permetre cap dia de relaxament"

Per acabar, també ha volgut parlar de les seves referències: "Sempre he dit que el meu ídol va ser Víctor Valdés. Va ser un mirall. Ara porto molts anys entrenant amb Ter Stegen i és un plaer poder aprendre d'un dels millors porters del món. Després cadascú té els seus patrons individuals, i més en competició, però agafar coses d'ell m'ha fet millorar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut