L’exhibició de João Félix contra el seu exequip

L’exhibició de João Félix contra el seu exequip

El davanter portuguès va ser l’artífex del gol de la victòria blaugrana contra l’Atlètic de Madrid

Reivindicació. Insistència. Eufòria. Felicitat. Hi ha moltes paraules que podrien descriure el partit d’aquest diumenge de João Félix contra l’Atlètic de Madrid, el seu exequip. El davanter portuguès va aixecar dels seus seients el públic de Montjuïc per escalfar-lo amb el seu meravellós futbol. Pressions, recuperacions, arrancades màgiques... I el gol de la victòria per fer embogir l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

De fet, João Félix va ser el jugador que més pilotes va recuperar, empatat amb Ilkay Gündogan, amb sis recuperacions, una gran mostra del treball defensiu del portuguès. A més, va ser l’únic futbolista blaugrana autor de les dues rematades a porteria del Barça en tot el partit, i va provocar dues targetes grogues per a dos jugadors de l’Atlètic de Madrid: Witsel i Azpilicueta.

En declaracions després del partit, el davanter es va mostrar molt satisfet pel triomf blaugrana i ja va posar l’ull en el següent enfrontament de Lliga, també a casa, contra la revelació del campionat: “Sabíem de la dificultat del partit, és una victòria molt important i ara toca pensar en el Girona”.

João Félix: sempre a l’ull de l’huracà

D’ençà de la seva arribada al Barça aquest estiu, Joao Félix sempre ha estat en el focus. Especialment, aquesta setmana, quan tocava jugar contra el seu exequip, l’Atlètic de Madrid. Tot i això, el portuguès es va mostrar indiferent: “Ha estat una setmana més, perquè totes les setmanes es parla de mi, bé o malament. Sempre soc tema de conversa, però estic tranquil i faig la meva feina. Soc cada dia aquí per millorar i poder ser millor jugador tots els dies. Això és fruit de l’ajuda dels meus companys i del club”.

_GP20830_1

L’Estadi Olímpic es rendeix a João

Montjuïc va gaudir tant del futbol de Joao Félix que el públic va començar a corejar el seu nom, per a sorpresa del portuguès: “Quan ho vaig escoltar, no m’ho creia, perquè sé la grandesa d’aquest Club. Tenir l’afició cridant el teu nom no els hi passa a molts. Hauré de seguir treballant perquè continuïn cantant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut