Frenkie de Jong torna 63 dies després

El neerlandès, després de més de dos mesos de baixa, ha disputat el partit sencer contra el Rayo

Frenkie de Jong ha tornat. El neerlandès, després d’haver estat més de dos mesos de baixa, ha disputat aquest dissabte els 90 minuts en l'empat del Barça contra el Rayo. El migcampista no jugava un partit des del 23 de setembre, quan es va lesionar a la mitja hora de joc de l’enfrontament contra el Celta de Vigo a Montjuïc. Des de llavors, s’ha perdut 10 duels, set de Lliga i tres de Champions.

Abans de la seva lesió, Frenkie ho havia jugat pràcticament tot en aquest inici de temporada. Mentre que a les primeres sis jornades de la competició domèstica va disputar tots els partits sencers, en el debut a la Champions contra l’Anvers, amb un marcador favorable, va abandonar el terreny de joc al minut 58.

Amb els números a la mà, el Barça està imbatut quan De Jong està al terreny de joc, amb sis victòries i dos empats en els vuit partits que ha disputat el neerlandès aquesta temporada. A més, va marcar un gol que va ajudar a la victòria blaugrana contra el Vila-real (3-4).

Pedri i De Jong, junts 98 dies després

Pedri i Frenkie de Jong, dos dels jugadors més importants del Barça al mig del camp, havien compartit pocs minuts sobre el terreny de joc aquesta temporada. De fet, no ho feien des del Barça-Cadis del 20 d’agost. Uns dies després, el de Tenerife es va lesionar en un entrenament, mentre que el neerlandès va caure al cap d’un mes.

Així, el partit contra el Rayo ha suposat el retorn d’aquest tàndem tan crucial per als interessos blaugranes. 98 dies després, Pedri i Frenkie han tornat a coincidir sobre la gespa de Vallecas, sortint tots dos com a titulars i compartint 75 minuts sobre la gespa, quan Pedri ha estat substituït.