Jules Kounde: “Sabem que hem de millorar”

Jules Kounde: “Sabem que hem de millorar”

El francès ha assegurat que el vestidor està bé, però que és conscient que hi ha aspectes del joc que han de corregir

Jules Kounde és una peça clau per als esquemes defensius del Barça. El francès ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit de Champions League contra el Xakhtar Donetsk que es jugarà a Hamburg aquest dimarts. El defensa ha assegurat que malgrat les males sensacions de l’últim partit contra la Reial Societat, els jugadors són conscients de la situació: “El vestidor està bé, però sabem que hem de millorar. Volem guanyar demà perquè és un partit molt important i s’ha de donar la nostra millor versió”.

Respecte a l’últim partit contra el conjunt ucraïnès a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, Kounde ha confessat que no va ser un matx còmode: “A la segona part ens van donar problemes amb el gol que van marcar. Al final, el partit no va ser el que volíem, però demà intentarem ser més complets”.

Des del punt de vista del jugador, el francès ha assegurat que un dels problemes principals del Barça és la desconnexió: “Crec que al llarg dels partits ens falta estar més concentrats. A nivell defensiu, de vegades, ens obrim massa i concedim més que l’any passat. És una cosa que estem treballant, l’equip ha incorporat nous jugadors i continuem sent un equip jove que té un marge de progressió important, i hem de corregir aquests detalls”.

_GP24303

La seva posició al terreny de joc

En la seva compareixença, Kounde ha confessat que prefereix jugar de central que de lateral dret, com va actuar majoritàriament la temporada passada, i així ho ha demostrat: “Estic content perquè estic jugant a la meva posició. És veritat que l’any passat vaig jugar molts partits de lateral dret, però sempre estic a disposició del míster. De central puc aportar més a l’equip i estic més còmode, però mai em negaré a jugar de lateral dret”.

La recuperació de la lesió al genoll

El ‘23’ blaugrana, que ja està completament recuperat de l’esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre que es va fer fa poc menys d’un mes, ha descartat que tornés abans d’hora de la lesió per la competència a la zona defensiva. “De vegades es donen terminis quan un jugador es lesiona, però em sentia molt bé, vaig treballar molt per tornar l’abans possible i em vaig sentir molt còmode, no va tenir res a veure amb la competència”, ha dit Kounde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut