Ferran Torres: un gol cada 88 minuts

El davanter valencià ja suma quatre dianes aquest curs i presenta la millor mitjana golejadora de l’equip

El Tauró segueix fent de les seves a les aigües futbolístiques. Ferran Torres, autor de la diana de la victòria culer a Porto (0-1), suma ja quatre gols aquest curs i presenta la millor mitjana golejadora de tot el FC Barcelona. Anota un gol cada 88,5 minuts, ja que en porta quatre en els 354 minuts que ha disputat aquesta temporada, repartits en nou compromisos diferents.

A la plantilla culer cap altre jugador assegura un gol per partit com fa el nou ‘7’ blaugrana. Robert Lewandowski (un gol cada 130,83 minuts) i Fermín López (un gol cada 136 minuts) completen aquest podi també amb grans números.

El tercer millor registre de la Lliga

A nivell estatal només hi dos jugadors amb una millor mitjana golejadora que el Tauró. Són Abdon Prats, que ha marcat cada 50,25 minuts amb el Mallorca i Álvaro Morata, que amb el seu doblet contra el Feyenoord garanteix un gol cada 82,14 minuts. Les dianes comptabilitzades inclouen totes les competicions.

Gols decisius... i un de falta

Els quatre gols de Ferran Torres han tingut el seu valor. Dos d’ells, perquè han significat punts: la diana que suposava el 3-3 a Vila-real (s’acabaria guanyant per 3-4) i el gol a Do Dragao, l’únic del partit.

Els altres dos van ser contra el Cadis i el Betis a la Lliga. El primer assegurava el triomf en el primer partit oficial a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, mentre que el del Betis era el 3-0 però va ser doblement especial perquè va arribar de falta. Feia dos anys que el Barça no marcava d’aquesta manera.