Actuació magistral de Kounde per celebrar els 50 partits amb el Barça

Actuació magistral de Kounde per celebrar els 50 partits amb el Barça

El francès, titular en la victòria a Porto, ha necessitat poc més d’una temporada per assolir el mig centenar de participacions com a culer

Jules Kounde és, des de la seva arribada al Barça, un pilar fonamental en l’estructura defensiva de Xavi Hernández. Així ho va demostrar aquest dimecres a l'estadi do Dragão, sent clau en el triomf contra el Porto (0-1), i així ho demostra també que, en poc més d’un any, ja hagi disputat un total de 50 partits.

Ja sigui com a lateral dret, en cas de necessitat, o com a central, el parisenc s’ha fet pràcticament intocable. Amb la seva titularitat a do Dragão, el francès va jugar el seu cinquè partit de blaugrana a la Champions i es va afegir als 37 que ha jugat a la Lliga, als quatre de Copa del Rei i als dos que ha disputat tant a la Supercopa d’Espanya com a l’Europa League. Això completen el mig centenar de partits defensant la samarreta del FC Barcelona

I ho va fer amb un autèntic recital contra un Porto que va acabar somiant amb el defensa culer. Va realitzar 94 intervencions, el que més, i va fer 73 passades bones (un 93% d'encert). També va guanyar 5 duels aeris i 5 possessions. Però, més enllà dels números, va ser determinant en una jugada en concret i que va poder canviar el signe del partit. 

Amb el 0-1 en el marcador, i el Porto a la recerca de l'empat, Pepé va posar la directa cap a Ter Stegen en el que semblava un u contra u molt clar. Però Kounde, que va arrancar per darrera del rival, va retallar els metres que li treia i, en última instància, va posar un peu salvador per treure-li la pilota just abans de xutar. Una jugada que es va celebrar com un gol, conscients de la importància de l'acció defensiva del central. 

_GP24154

Kounde, que va firmar com a culer fins al 2027, té molta trajectòria per davant per anar augmentant aquestes xifres i fer que els primers 50 partits semblin pocs en uns anys. De moment, ho ha celebrat amb aquest fantàstic partit que referma que és un dels millors centrals d'Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut