Raphinha, un bombarder letal des de la distància

Raphinha, un bombarder letal des de la distància

El davanter brasiler és el jugador de LaLiga amb més gols des de fora de l'àrea gràcies als que va marcar davant del Betis i el Mallorca

Tot i les últimes arribades en la part l'ofensiva del Barça, l'11 blaugrana continua demostrant la seva qualitat i capacitat golejadora. Amb el gol d'ahir en l'empat davant el Mallorca, Raphinha suma dos gols en aquest inici de la competició domèstica, tots dos des de fora de l'àrea. D'aquesta manera, el davanter brasiler s'ha convertit en el jugador amb més gols llunyans de la Primera Divisió, i ha superat jugadors com l'exblaugrana Memphis Depay, Toni Kroos o el mateix Ferran Torres, entre d'altres.

Contra el Betis, l'extrem culer només va necessitar tres minuts a la gespa per rebre una pilota fora de l'àrea, fer un toc per posar-se-la bé i xutar la pilota amb la cama esquerra al fons de la porteria bètica. Aquest mateix dimarts, de nou, es va trobar una pilota a la frontal de l'àrea i, com si es tractés d'una imitació, va repetir el moviment i va col·locar la pilota a la porteria local, sumant així un nou gol al seu caseller i demostrant el seu estat de gràcia de cara a porteria.

mini__GP26951

Un Barça amb instint golejador

Raphinha ha contribuït a la creació d'un Barça que ha demostrat, en aquest primer tram de la temporada, que és un equip ofensiu que castiga constantment la defensa rival, i això sumat a una notòria efectivitat en els xuts llunyans. I és que el Barça és, empatat amb el Sevilla, l'equip de LaLiga amb més gols des de fora de l'àrea. Al gol de Raphinha d'ahir en l'empat a Son Moix se li afegeixen el gol del mateix brasiler i el de falta de Ferran Torres en la golejada contra el Betis a l'Estadi Olímpic. De les cinc grans Lligues europees, només el Sassuolo (4) supera els 3 gols de l'equip culer des de fora de l'àrea.

A més, a hores d'ara, el Barça és el conjunt més golejador de LaLiga amb 18 dianes. Des del primer matx en la competició de Lliga, en què els homes de Xavi Hernández van empatar a zero davant el Getafe, el conjunt blaugrana ha trobat amb facilitat la porteria rival, i ha deixat grans marcadors com el 5-0 contra el Betis o el 3-4 contra el Vila-real.

mini_2023-09-16_FCBvsBETIS_82
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut