João Cancelo, un tot terreny amb gol

João Cancelo, un tot terreny amb gol

El lateral dret acumula dos gols i una assistència en quatre partits oficials, dos com a titular

João Cancelo ha captivat l'afició culer en quatre partits. El lateral dret desperta passions entre els blaugranes gràcies a les seves brillants actuacions i la passió que mostra en el terreny de joc. Una bona prova d'això són els dos gols i l'assistència que ja acumula amb tan sols quatre partits oficials, dos com a titular.

Tot i que va dir que no havia mostrat la seva versió en el partit contra el Celta, el lateral va deixar grans registres que demostren que, fins i tot en els moments on passa més desapercebut, la seva aportació a l'equip és molt valuosa.

Un lateral multiposició

La seva posició natural és la banda dreta de la defensa blaugrana, però, un cop al terreny de joc, el portuguès és camaleònic. Té un gran físic que li permet tenir total llibertat per atacar, entrar fins a l'àrea i obrir-se a la banda.

La prova d'aquesta capacitat són les estadístiques golejadores. El 2 culer acumula dos gols i una assistència en dos partits com a titular i amb quatre partits oficials disputats. Amb aquestes xifres, Cancelo se situa com el primer defensa des de la temporada 2013/2014 que marca dos gols en els seus quatre primers duels amb la samarreta del FC Barcelona.

A més, si ampliem la mirada a les cinc grans Lligues, Cancelo també es cola entre els defenses més golejadors, només el supera Robin Gosens de l'Unión Berlín amb tres gols. A la Lliga espanyola, encapçala la classificació empatat amb David López, del Girona, i Sergio Akieme, de l'Almeria.

Amb Lewandowski, herois de la remuntada

Tot i les seves sensacions i dues pilotes perdudes, João Cancelo, en el partit contra el Celta, va liderar quatre estadístiques, a banda de marcar el gol de la victòria i fer l'assistència de l'empat.

mini_2023-09-23_FCBvsCELTA_106

Les seves xifres reflecteixen que va tenir molta incidència en el joc, amb vuit recuperacions igual que Kounde, amb quatre centrades com Gündogan, amb quatre entrades guanyades i dos driblatges amb èxit com Ferran. A més, va ser el segon amb més passades completades (81) i amb més intervencions (137), tan sols per darrere de Kounde (136, 150).

Però sobretot va destacar per allò que no reflecteixen les estadístiques: l'empenta per continuar-hi creient, la valentia, tot i les seves errades, i les ganes incansables de marcar gol per aconseguir la remuntada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut