João Félix, una arrencada de rècord com a blaugrana

João Félix, una arrencada de rècord com a blaugrana

El portuguès ha brillat amb llum pròpia en les seves primeres dues titularitats amb uns registres inaudits en les últimes temporades al Barça

El Barça compta els seus dos últims partits per manetes. El cap de setmana passat, el Betis va sortir golejat per 5-0 de l'Estadi Olímpic Lluís Companys, el mateix resultat que els culers van obtenir contra el Royal Anvers en l'estrena a la Champions League aquest curs. En tots dos partits hi ha alguns factors comuns, i un d'aquests és la doble titularitat de João Félix.

Tres gols i una assistència en dues titularitats

El portuguès ha jugat dos partits d'inici des de la seva arribada en l'últim moment del mercat d'estiu i ha tingut un impacte immediat. En total, en les seves dues primeres titularitats ha marcat tres gols (un contra el Betis i dos contra l'Anvers) i ha repartit una assistència de gol, també contra els belgues. Així doncs, un total de quatre participacions directes en gols que el situa com el jugador més productiu en les seves primeres dues titularitats de l'última dècada amb el Barça.

mini_2023-09-16_FCBvsBETIS_40

El més productiu dels últims anys

Fins a tres futbolistes havien arribat a participar en tres gols en aquest període. Antoine Griezmann, el 2019, va marcar dos gols i va fer una assistència. En aquella mateixa temporada, Carles Pérez va marcar un gol i va repartir dues assistències que van suposar dos gols, mentre que, en la campanya 2021/22, Aubameyang va marcar un hat-trick a Mestalla contra el València en la seva segona titularitat.

Així, tot i les brillants estrenes d'aquests tres futbolistes amb el Barça, la de João Félix ha estat encara millor, i posa un llistó molt alt per a tota la resta de debutants que es posin la samarreta blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut