Dani Alves redebuta amb el FC Barcelona

Dani Alves redebuta amb el FC Barcelona

El lateral es reestrena com a titular 2.054 dies després del seu últim partit oficial com a blaugrana

Inscrit i titular. Dani Alves ha redebutat amb el FC Barcelona aquest dimecres en el partit contra el Linares corresponent als setzens de final de la Copa del Rei. D’aquesta manera, el lateral brasiler ha tornat a jugar un compromís oficial amb el Barça 2.054 dies després de l’últim, que va ser la final de Copa contra el Sevilla disputada el 22 de maig del 2016.

Incorporat el passat 12 de novembre, Dani Alves ha hagut d’esperar a que s’obrís el mercat de fitxatges del mes de gener per poder fer el seu debut oficial. Ara fa unes setmanes, a l’Aràbia Saudita, el ‘8’ del Barça tornava a vestir de blaugrana, però ho feia en l’amistós disputat contra Boca Júniors amb motiu de la Maradona Cup.


I no ha estat fins aquest mateix matí de dimecres (després de saber-se la convocatòria) que el brasiler ha estat inscrit i, ara ja sí, s’ha pogut confirmar la seva presència en el Linares-Barça.

Retorn amb 38 anys i 244 dies

El seu redebut s'ha produït amb 38 anys i 244 dies, el que suposa la participació del jugador més veterà en un partit del FC Barcelona almenys en tot el segle XXI. D'aquesta manera, supera el porter José Manuel Pinto, que el 17 de maig del 2014 va disputar un partit de Lliga amb 38 anys i 190 dies. 

 

392 partits amb el Barça

El futbolista brasiler, doncs, ja ha arrencat de manera oficial la seva segona etapa al FC Barcelona. Amb el de Linares, Dani Alves suma ja 392 partits oficials com a culer i continua engrandint les seves xifres amb el Barça, que el situen com el segon jugador estranger de la història del Club amb més partits, únicament superat per Leo Messi (771) i per davant de Javier Mascherano (334), que és tercer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut