El Dia Internacional de les Dones, protagonista al Barça Femení – Athletic Club

El Dia Internacional de les Dones, protagonista al Barça Femení – Athletic Club

Pluja de bufandes i altres activitats al voltant del 8M ambientaran la semifinal de la Copa de la Reina a l’Estadi Johan Cruyff

La nit del proper dijous 14 de març, a les 21 h, l’Estadi Johan Cruyff acollirà ni més ni menys que la semifinal de la Copa de la Reina, on el Barça Femení es disputarà el pas a la final amb l’Athletic Club.

En aquesta vetllada, que augura un gran espectacle futbolístic després d’una anada guanyada per 0-3 per les de Giráldez, la llar del Femení comptarà, si és possible, encara amb més presència en clau femenina de l’habitual. I és que l’estadi vestirà del ja icònic ‘Lila Barça’, commemorant el Dia Internacional de les Dones, que va tenir lloc el 8 de març passat i al qual el Club atorga protagonisme en diferents esdeveniments al llarg de tot el mes, amb la campanya ‘La igualtat és als nostres colors. Empoderant futures generacions’.

Un 8M dirigit a connectar amb les generacions més joves

Aquesta campanya, que l’any passat ja comptava amb el lema ‘La igualtat és als nostres colors’, enguany cerca connectar amb les generacions més joves, per tal de conscienciar-les sobre la igualtat.

De la mà de l’speaker, juntament amb el vídeo oficial de campanya i concursos i jocs tematitzats, l’afició blaugrana tindrà l’oportunitat de conèixer ‘La igualtat és als nostres colors. Empoderant futures generacions’ i no només això, també podrà formar part de la mateixa a través de la seva participació.

Crida a l’afició per portar peces de roba de color lila i pintacares Lila Barça

El Club fa una crida a l’afició per portar peces de roba de color lila, per aconseguir crear un ambient a les grades més reivindicatiu que mai.

Totes les dones que acudeixin de lila i hi vulguin participar, es podran posar una bufanda de disseny especial del Dia de les Dones i participar en una foto que després es projectarà a un slideshow durant la mitja part del partit, als videomarcadors.

A més a més, tots i totes les culers podran animar l’equip amb els colors blau, grana i Lila Barça més visibles que mai, de la mà dels ‘pintacares’ que estaran ubicats als diferents accessos de l’estadi per marcar amb pintures facials tothom qui ho desitgi.

Actuació musical, pluja de bufandes i premis 8M

Geòrgia Stewart, actriu i cantant catalana, serà la convidada que interpretarà l’himne del Barça i durant el descans cantarà una versió de ‘Natural Woman’ d’Aretha Franklin. L’artista barcelonina ha participat en diverses produccions teatrals destacant en obres com ‘Molt soroll per no res’ o ‘El Petit Príncep’, entre d’altres. Stewart lluirà la samarreta de la campanya ‘La igualtat és als nostres colors. Empoderant futures generacions’, l’element principal de la campanya dissenyat en exclusiva per la reconeguda catalana i culer María Escoté.

A més a més de la samarreta, que en aquest cas no està a la venda al públic, el Barça ha creat juntament amb la dissenyadora altres elements com una tote bag i adhesius inspirats en la campanya, i que seran els premis dels concursos que tindran lloc durant la nit.

Un cop acabada l’actuació, també durant la mitja part del partit, una pluja de bufandes envairà el Johan, aquest cop amb disseny especial del Dia Internacional de les Dones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut