Barça B – Atlético de Madrid B (1-1); Empat en el duel de filials

Les blaugranes sumen un punt en un partit molt disputat

El Barça Femení B aconsegueix sumar un empat davant l’Atlético de Madrid (1-1) i es situa a la tercera posició de la lliga. Les d’Oscar Belis no coneixen la derrota en aquest 2024, però amb aquest empat sumen 38 punts, els mateixos que l’Espanyol, i a tres punts de les primeres classificades, el Deportivo de la Coruña.

La primera part ha estat igualada, amb un Atlético de Madrid que amb una pressió alta als primers compassos de la primera meitat posava complicacions al joc blaugrana. Les d’Oscar Belis tenien el control de la pilota, però no podien generar ocasions de gol.

Al minut 27 de la primera meitat, després d’una transició les visitants tenien una doble ocasió que Rocio Romano aconseguia aturar. Eren els millors moments de joc per les visitants que combinaven la pressió alta amb un bloc baix ordenat.

Bona ocasió abans del descans

El tram final de la primera part les blaugranes han aconseguit trenar una molt bona jugada per banda dreta entre Llorella i Dragoni que ha acabat amb una aturada a l’àrea petita de la portera visitant.

Bon inici del femení blaugrana a la segona meitat. Ari Arias al minut 5 trobava una escletxa en la defensa rival i obligava  la portera visitant a fer una gran aturada. Eren els millors minuts de les blaugranes que després d’un córner al minut 8’, Ari Arias, novament, rematava per sobre del travesser.

Després de minuts de control, les blaugranes trobaven l’àrea contrària amb una triple ocasió al 21’ de la segona part. Ainoa, amb un xut des de la frontal i Ari Arias en dues ocasions, posaven a prova la defensa de l’Atlético de Madrid.

Tocava reaccionar

Al minut 72, Maria Moreno avançava a l’Atético de Madrid després d’una recuperació en la zona defensiva de les blaugranes. El gol ha fet despertar l’equip d’Oscar Belis, que no ha trigat a reaccionar. Un remat al travesser en la següent jugada avisava a les madrilenyes.

Després de bons atacs, Alba Caño (min. 82), amb un xut potent des de la frontal igualava el partit per a les blaugranes, amb uns deu minuts finals per capgirar el marcador.

El filial blaugrana buscava amb insistència la porteria rival, però la defensa de l’Atlético de Madrid aconseguia refusar les ofensives barcelonistes. Tot i els bons minuts finals, les d’Oscar Belis no han pogut capgirar el resultat i han sumat un punt davant d’un rival sempre complicat.

Les blaugranes jugaran diumenge 18 a les 12:30 hores davant L’AEM S.E., en el partit corresponent a la jornada 19 de la lliga.