Barça Atlètic – Sala 5 Martorell: Molt més que un derbi

Barça Atlètic – Sala 5 Martorell: Molt més que un derbi

El filial vol sumar el tercer partit consecutiu puntuant en el derbi català de segona

El Barça Atlètic rep aquest dissabte (17.00h) al Sala 5 Martorell a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els nois de Sergi Altisent juguen molt més que un derbi, ja que entren en el tram final de la temporada amb la permanència en joc.

Els blaugranes arriben al partit de dissabte després de sumar dos empats en els últims dos partits, el darrer davant l’Atlético Mengíbar FS (2-2), el passat dissabte. Amb aquests dos punts el filial barcelonista és tretzè a la classificació amb 19 punts, com també el mateix At. Mengíbar FS (11è) i el CD Leganés (14è), que marca el descens.

Sergi Altisent podrà comptar amb tots els seus jugadors a excepció de Touré i Harrison, amb el primer equip, i la baixa de Nico per lesió, que es suma a la ja coneguda d’Ortas.

Un rival en un gran moment

El Sala 5 Martorell arriba a la Ciutat Esportiva en un gran moment de forma. Els d’Adrián Sánchez són cinquens a la classificació amb 35 punts, a set de les places de promoció d’ascens. El conjunt de Martorell ve de sumar dos triomfs consecutius a la lliga, l’últim davant l’Unión África Ceutí per 3-2.

L’últim precedent

En el partit de la primera volta, a la jornada 9 del campionat, els de Martorell és van imposar per un gol de diferència als blaugranes, 3-2. Aquell dia, Pol Salas i Toni van ser els golejadors del Barça Atlètic.

Cap de setmana de derbis a la base

Fins a tres equips de la base disputen el derbi català per excel·lència del futbol sala aquest cap de setmana. El Cadet, l’Infantil i l’Aleví juguen aquest cap de setmana davant l’Indústries Santa Coloma en els seus compromisos de lliga. Tant el Cadet (12.30h), com l’Aleví (10.30h), juguen aquest dissabte a la Ciutat Esportiva, mentre que l’Infantil, ho farà diumenge (11.00h). El Juvenil serà l’únic equip del futbol base en jugar lluny de la CE Joan Gamper aquesta jornada, visitarà als Maristes Montserrat Lleida, dissabte a les 18:30h.

Ple de victòries en l’última jornada

Els dos partits disputats la setmana passada del futbol base van caure a favor dels blaugranes.

El Juvenil es va imposar amb claredat a l’Hospitalet Bellsport per 9-1. Amb aquest triomf els de Roger Bonet són segons classificats. Mentre que l’Aleví es van endur la victòria del camp del Ripollet FS per 2-7 i segueix líder a la lliga.

El Cadet i l’Infantil van veure com els seus partits quedaven suspesos, i es jugaran més endavant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut