FC Barcelona – Egara (3-2): Triomf de mèrit

Les blaugranes saben patir i es retroben amb la victòria a la Divisió d’Honor Femenina B

El Barça d’Hockey Herba Femení es va retrobar amb la victòria davant del Club Egara (3-2). L’equip va haver de remuntar el gol matiner de les terrassenques per sumar una victòria molt important de cara al play-off per l’ascens, ja que només falten dues jornades per finalitzar la fase regular.

L’Egara va sortir molt decidit a l’enfrontament, i al minut 6 es va avançar al marcador. Les blaugranes, tot i els intents, van arribar a l’últim quart per sota del marcador.

Reacció de caràcter

En dos minuts l’equip entrenat per Daniel Travé va ser capaç de capgirar el resultat. Florencia Norbis primer, i Lourdes Brussa,  van marcar pel Barça, que va veure com Berta Queralt feia el tercer uns minuts més tard. Ja al tram final, l’Egara va escurçar diferències però no va poder igualar el marcador.

Amb aquest triomf, les blaugranes sumen 21 punts i són terceres, a dos punts del Junior i a nou del Vallès, que serà el rival de les blaugranes el proper dissabte 20 d’abril (15.00h), en la penúltima jornada de la fase regular.