Jolaseta –  Barcelona (1-2): Cop sobre la taula

Jolaseta – Barcelona (1-2): Cop sobre la taula

Els blaugranes guanyen a un rival directe i agafa aire a la classificació

El Barça d’Hockey Herba masculí ha sumat la segona victòria consecutiva, al sempre complicat camp del Jolaseta (1-2), a Bilbao. L’equip entrenat per McInroy ha confirmat les bones sensacions aconseguides la setmana passada, en el triomf davant el Taburiente, i agafa aire a la classificació.

Els jugadors del Barça han entrat molt conectats al partit, als tres minuts, Pol Compta de penal, avançava als blaugranes al marcador.

Quan es portaven 14 minuts disputats, el conjunt local igualava el partit, fins que al segon quart, Sebastián Wolansky, tornava a marcar per als blaugranes, que mantindrien el resultat fins al final del partit.

Quan falten sis jornades per acabar la fase regular, l’equip és novè amb 16 punts, nou més que el Jolaseta i a tan sols set de l’Àtletic Terrassa. Els de McInroy reben el proper diumenge (12.30h) al RC Polo, actuals líders de la Lliga MGS, al Complex Esportiu Pau Negre.