Barça Legends - IFDA All Stars: Victòria estel·lar (3-1)

Barça Legends - IFDA All Stars: Victòria estel·lar (3-1)

Els blaugranes s'han imposat amb autoritat gràcies al doblet de Saviola i a la diana de Sorín

Triomf blaugrana a Chongqing. Els Barça Legends s'han imposat als IFDA All Stars en un matx de clar domini barcelonista. Saviola (2) i Sorín han estat els artífexs dels gols culers. Tres festivitats que han arribat enmig d'un context de domini culer. Només Totti ha pogut contrarestar el monòleg del Barça. 

L'onze inicial dels Barça Legends ha estat format per Angoy, Belletti, Davids, Puyol, Mendieta, Saviola, Roger García, Giovanni, Rivaldo, Sergi Barjuan i Christanval. A l'altre costat, al IFDA All Stars, els noms de partida també han estat de ressò: Sébastien Frey, Cordoba, Alberto Yepes, Cannavaro, Pizarro, Fernando Morientes, Seedorf, Totti, Di Biagio, Panucci i Zaccardo.

Domini culer, empat en el marcador

En aquesta coralitat de molts quirats s'ha imposat la igualtat. En el marcador, de la primera part (1-1). Perquè en el joc sobre el verd del Longxing Football Stadium de Chongqing el domini ha estat absolut per part del conjunt barcelonista. Giovanni, un dels homes destacats dels primers 45 minuts, ha estat el primer a intentar perforar la xarxa. Sense sort anotadora. Un èxit que s'ha alineat del rival. Totti amb un xut imparable i meravellós, ha batut Angoy per escriure genialment per l'escaire el 0-1 (min 15).  

A contracorrent en el marcador, els barcelonistes han continuat portant la batuta. Del joc i de les ocasions, Rivaldo, que ha enviat una pilota al travesser en un llançament de penal, ha fregat l'empat. I, per fi, en una jugada entre Puyol i Saviola ha arribat l'empat (min 35). El central català ha enviat una passada mil·limètrica al davanter argentí per posar l'1-1. Un electrònic curt per les ocasions prolífiques que han construït els Barça Legends en la primera meitat. 

Els blaugranes continuen monopolitzant el joc

El discurs autoritari dels Barça Legends ha tingut continuïtat en la segona meitat. Un període que ha conclòs amb alegria culer. Sorín i Saviola ha estat els anotadors dels gols. En conseqüència, els barcelonistes s'han endut el triomf sense cap mena d'argument per parts dels rivals. En aquest domini estel·lar dels culers, Nolito ha jugat el seu primer partit amb els Barça Legends generant molt de perill. Així doncs, els blaugranes han tancat amb victòria el partit al Longxing Football Stadium de Chongqing. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut