Els Barça Legends jugaran a la Xina

Els Barça Legends jugaran a la Xina

L’equip dirigit per Albert Ferrer jugarà a Chongqing (Xina) el 20 de gener davant d’un combinat d’estrelles mundials

Després dels partits disputats al Kirgistan, Israel i la República Democràtica del Congo, els Barça Legends tornaran a disputar un partit a la Xina. En aquesta ocasió serà a Chongqing (Xina) el dissabte 20 de gener, a les 19 hora local (12 h de Barcelona) a l’estadi Chongqing Longxing Football Stadium

Per a aquest enfrontament, el Chapi Ferrer ha triat Carles Puyol, Rivaldo, Javier Saviola, Gaizka Mendieta, Giovanni, Sergi Barjuan, Juliano Belletti, Ludovic Giuly, Juan Pablo Sorín, Edgar Davids, Jesús Angoy, Albert Jorquera, Frédéric Déhu, Roger Garcia, Gabri, Juan Carlos Rodríguez, Philippe Christanval i el debutant Nolito per enfrontar-se davant d’un combinat d’ex-estrelles liderat per Francesco Totti, Fernando Morientes, Clarence Seedorf i Fabio Cannavaro. La resta de jugadors de tots dos equips es donaran a conèixer properament. 

Retorn a la Xina

Aquesta serà la primera vegada que el Barça torni al país asiàtic des que el primer equip va jugar un partit de pretemporada l’estiu del 2010. En aquella ocasió, el conjunt dirigit per Pep Guardiola va enfrontar-se a al Beijing Guoan i va vèncer per un clar 0-3 amb gols de Sergi Roberto, Nolito i Zlatan Ibrahimovic.

Líder a la Xina a les xarxes socials

El Barça continua sent l’equip de futbol més seguit a les xarxes socials a la Xina entre tots els equips europeus gràcies a les plataformes xineses (WeChat, Weibo, Douyin, Toutiao, Xiaohongshu i Bilibli), on acumulen gairebé 16 milions de seguidors (15.75), seguits pel Chelsea i el Manchester United. Aquest posicionament com a líders al gegant asiàtic es produeix gràcies a l’aposta per crear continguts específics que s’adapten al mercat i a les audiències xineses. 

Presència al país

A hores d’ara, el Barça té un patrocinador xinès anomenat Daka que es va anunciar el passat 5 de gener del 2023. Daka és la primera editorial de cromos esportius a la Xina continental, s'especialitza en la creació i edició de col·leccions en el terreny de l'esport, l'entreteniment, l'art, la ciència, la història i altres categories culturals. Des del 2014, el Club s’ha associat amb fins a deu marques locals des del 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut