Congo Legends - Barça Legends: Exhibició blaugrana amb dos doblets a Kinshasa

Congo Legends - Barça Legends: Exhibició blaugrana amb dos doblets a Kinshasa

Dos gols de Saviola han obert el camí abans que Giovanni se sumés a la festa blaugrana a la República Democràtica del Congo

Els Barça Legends han estat a l'altura del que s'esperava de la seva visita a Kinshasa, la capital de la República Democràtica del Congo, on han jugat contra un combinat de llegendes locals. L'equip dirigit pel Chapi Ferrer torna cap a casa amb la victòria gràcies als doblets de Saviola i Giovanni (1-4).

Els gols cauen ràpid

No ha tardat gaire el combinat blaugrana a demostrar el seu nivell, amb una associació entre Giuly i Saviola que ha culminat amb el primer gol de l'argentí. I el seu doblet ha caigut pocs minuts més tard, aprofitant ara una passada de Gabri i, després de retallar dins l'àrea, superar el porter local, que abans li havia negat el gol a Giovanni.

Però el brasiler ha agafat el relleu de Saviola, que l'ha assistit en el tercer perquè el brasiler definís amb una vaselina per sobre del porter. Giovanni també volia el seu doblet i ha arribat a mitjans del primer temps, amb un xut llunyà que ha acabat al fons de la xarxa.

Els locals també marquen

Els homes de Chapi Ferrer en volien més, amb alguna internada de Jofre des del lateral esquerre i un xut al pal de Babangida. El combinat de la República Democràtica del Congo també volia el seu gol davant un públic entregat, i tot i que Guzmán ha tingut un parell d'intervencions per mantenir la porteria a 0, no ha pogut evitar la diana africana. El Barça ha tingut la maneta amb una falta de Giovanni que s'ha estavellat a la fusta, però el marcador no s'ha mogut més.

Pur barcelonisme arreu d'Àfrica

Al final, tots els assistents a la seu de la selecció nacional congolesa han pogut gaudir d'una gran tarda de futbol i amb uns Barça Legends que, després de visitar Moçambic, el Marroc i Zàmbia segueixen portant el barcelonisme arreu del continent africà.

 

Fitxa del partit

Congo Legends: 1
Barça Legends: 4

Congo Legends: LuaLua, Nonda, Ibengé, Mputu, Kabamba, Matumona, Mbayo, Hitoto, Apataki, Bageta, Mungongo, Gladys, Herita, Kisombe, Papala, Tokala i Kidiaba.

Barça Legends: Angoy, Belletti, Tortolero, Christanval, Jofre; Gabri, Roger, Trashorras; Giuly, Saviola i Givoanni. També han jugat Jordi López, Guzmán, Arpón, Juan Carlos, Babangida i Okunowo.

Gols: 0-1, Saviola (min 2); 0-2, Saviola (min 15); 0-3, Giovanni (min 17); 0-4, Giovanni (min 20); 1-4, LuaLua (min 48).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut