Cens de Socis i Sòcies menors d'edat

Cens de Socis i Sòcies menors d'edat

Els socis i sòcies menors d'edat poden fer el procés d'actualització de les seves dades a partir del dia 7 de setembre

A partir del dijous 7 de setembre es posa en funcionament el procés d’actualització del Cens de Socis i Sòcies menors d’edat.

El procés és el mateix que en el cas dels socis adults amb la diferència que pels socis menors, el pare, mare, o tutor legal ha de fer una validació declarant que és la persona representant del menor que realitza el procés del Cens.

Els socis i sòcies menors d'entre 14 a 17 anys, han de fer el procés com els socis adults, fotografiant el DNI i fent la foto 'selfie'.

Els socis menors de 14 anys, han de pujar una fotografia i poden afegir el numero de DNI.

Infografia Cens Tots socis CAT

 

Creació del perfil digital 

L’actualització del cens i la creació d’un nou perfil digital de cada soci o sòcia menor i major d'edat es fan totalment necessàries de cara a la modernització que impulsa el Club i a la gestió del funcionament de l’Espai Barça. Tenir identificats i conèixer els perfils dels socis o sòcies comportarà una millora en la comunicació, en els serveis i en tota relació que es pugui efectuar entre el Club i els seus associats.

Procés digital, àgil i senzill


Igual que amb el procés de socis adults, a través d’un procés totalment digital, àgil i senzill des del web del Club o l'App Socis, cada tutor o representant legal de cada soci o sòcia podrà renovar les seves dades i, també hauran de configurar el seu perfil digital amb la captura de la imatge del document d’identitat i una foto de la seva cara, en el cas dels socis i sòcies d'entre 14 i 17 anys. En el cas dels menors de 14 anys pugen una fotografia seva i opcionalment poden afegir el número de DNI.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut