Últimes entrades VIP disponibles per al FC Barcelona - At. Madrid! Et quedaràs sense la teva?

 • ENTRADES VIP EXPERIENCE
  • A partir de 655 €
  • Seient estàndard
  • Accés a sala VIP i catering inclòs
 • ENTRADES VIP
  • A partir de 515€
  • Millors localitats de l'estadi
  • Accés a sala VIP i catering inclòs

Informació adicional entrades VIP i VIP Experience

Què inclou l’entrada VIP del Barça?

Són localitats especials en zones VIP que permeten viure el partit d’una altra manera. A més de veure el joc des d’un punt de vista privilegiat, inclou accés exclusiu a Sales VIP, assistència personalitzada de les hostesses del Club i servei de càtering i bar en tot moment: des de 90 minuts abans del partit, a la mitja part i fins una hora després del partit final. Una exclusivitat que continua amb altres privilegis, com accés a zones de descans i retransmissió del partit en pantalles de TV; i entrega de les alineacions abans del partit.

Com rebré les meves entrades VIP?

Quan realitzes la compra de les entrades a través de la nostra web, rebràs dos emails, un primer amb la confirmació de la compra i un segon amb les teves entrades en PDF. No és necessari imprimir-les, pots descarregar-te-les al teu mòbil i presentar-les directament en iniciar la teva experiència.

Què inclou entrada VIP Experience?

Són localitats estàndard amb accés a tots els serveis VIP i amb vistes a un dels majors espectacles del món. Aquestes entrades inclouen: assistència personalitzada d’hostesses FCB i accés exclusiu a una Sala VIP, on podràs gaudir dels nostres serveis de càtering i bar des de 90 minuts abans del partit, a la mitja part i fins una hora després de forma ininterrompuda.

Les compres de VIP Experience garanteixen seients en parelles

Les entrades VIP Experience estan disponibles a la nostra pàgina web. Durant el procés de compra podràs seleccionar la zona que més t'agradi i rebràs les entrades amb la ubicació exacta de les teves localitats la setmana abans del partit.

Com rebré les meves entrades VIP Experience?

Rebràs les entrades per email la setmana abans del partit en format VIP. Les podràs descarregar en el teu mòbil o imprimir-les a casa.

 

Preguntes freqüents

A partir de quina hora puc entrar a la Sala VIP?

Les portes de les Sales VIP s’obren 90 minuts abans de l’inici del partit.

Quin servei de càtering inclouen les entrades VIP i VIP Experience?

L’entrada VIP inclou un càtering tipus còctel-bufet que està disponible 90 minuts abans del partit, a la mitja part i una hora després del partit. Es serveixen tot tipus de snacks, plats freds, calents i postres. El servei de bar completa l’oferta amb refrescos, sucs, cerveses, vi i cava. No s’ofereixen begudes alcohòliques des d’un quart d’hora abans del partit i tampoc durant la mitja part.

Els nens han de tenir entrada per accedir al Camp Nou?

, és indispensable que cada persona que accedeixi al Camp Nou, nens inclosos, tinguin la seva entrada.

Com haig d’anar vestit si compro una entrada VIP?

Per gaudir dels privilegis VIP es recomana una indumentària casual, refinat però informal. Està permès l’ús de bufandes de l’equip local i calçat esportiu elegant. No es permet pantaló curt esportiu, samarreta sense mànigues, roba esportiva o de platja.

 

Altres serveis

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara:

- Servei de xofer

- Assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou

- Places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats 

- Conèixer a un exjugador del FCB

- Adquirir merchandising 

Reserva ara