El Camp Nou obre el seu primer espai gastronòmic, on podràs gaudir d’esmorzars i dinars en un entorn únic i exclusiu.

El FC Barcelona ha confiat en l’experiència de Singularis per impulsar aquest projecte que augmenta l’oferta gastronòmica a les instal·lacions del Club amb el primer espai que es trobarà dins del Camp Nou de manera permanent.

Amb una carta assessorada pels reconeguts germans Iglesias, ROMA 2009 ofereix cuina d’alta qualitat i privilegiades vistes del terreny de joc.

L’oferta gastronòmica ha estat ideada i elaborada conjuntament amb els germans Iglesias, responsables de restaurants del prestigi del Rías de Galicia, Espai Kru i Casa de Tapas Cañota, i fusiona les principals creacions culinàries dels tres espais en una proposta única que destaca per la qualitat del producte i la presència dels productes del mar. Vegeu la carta

Reservar ara

+34 628 262 758

Quin és l'horari? Per a tothom que vulgui descobrir el nou servei estrella del Barça. Obert de 10 a 18 h; amb l’excepció dels dies de partit i el dia previ dels partits de Champions.

Els socis i penyistes que acreditin la seva condició mitjançant la presentació del carnet corresponent podran beneficiar-se d’un descompte del 10% en la seva factura.

Els visitants del Camp Nou Experience (que inclou el Tour per l’Estadi i el Museu) gaudiran d’un 5% de descompte presentant la seva entrada.

Com accedir al restaurant? Per un accés exclusiu al costat de la porta 19 de l'Estadi (zona de Tribuna).

1 / 4

2 / 4

3 / 4

4 / 4

Reserves online