Torna l'emoció de la Copa del Rei, amb el millor Barça de Valverde que mesurarà les seves forces davant el Múrcia. L'equip blaugrana ha aconseguit les tres últimes Copes del Rei i començarà la conquista d'un nou títol davant un Múrcia que es mostra entusiasmat de jugar contra un dels millors equips del món. Els murcians que militen a la Segona Divisió B es preparen per a intentar obrar el miracle contra un Barça que no s¡ho posarà fàcil. Messi, Suárez i Iniesta exhibiran el seu millor joc sobre la gespa per agafar avantatge a la Copa del Rei. T'agradaria comprovar-ho? Ara pots comprar la teva entrada VIP i gaudir al màxim de l'experiència. A què esperes per a fer-te amb una?

Horari accés a sala vip: 18:00h

Dress Code: Es recomana indumentària Casual. Estan permeses les bufandes de l’equip local així com calçat esportiu elegant. Les banderes o altres elements no estan permesos, al igual que vestir pantalons curts esportius, samarretes sense mànigues o indumentària esportiva o de platja.

Indispensable una entrada per persona, inclosos els nens.

Encara no tens la teva entrada VIP?

No deixis escapar l'oportunitat de viure una experiència única al Camp Nou.

Compra ara

Què inclou l'entrada VIP?

  • Seients i llotges VIP.
  • Assistència personalitzada d'hostesses FCB.
  • Accés a la sala VIP amb servei de càtering i bar, des de 90 minuts abans del partit fins una hora després.
  • Zones de descans i retransmissió del partit per TV.

Serveis complementaris

Per fer més VIP la teva experiència t’oferim la possibilitat de contractar diversos serveis extres a la teva entrada VIP com ara servei de xofer amb assistència d’hostessa que t’acompanyarà fins al Camp Nou, una visita guiada pel Museu i places de pàrquing per accedir al Camp amb totes les comoditats. També, pots complementar la teva experiència VIP coneixent a un exjugador del FCB i adquirint merchandising per recordar un gran dia.

Més informació

Reserva ara

Producte VIP