Parla’ns una mica de tu mateix

Vaig entrar a formar part de Damm ara fa més de 18 anys. Després de 6 anys com a Director de Marketing de l'àrea de negoci d'aigua mineral, vaig passar a ser Director de Comunicació i Relacions Públiques. A més a més, sóc un gran amant del futbol.

A què es dedica la teva empresa?

Damm és una cervesera ubicada a Barcelona i fundada l'any 1876. La fabricació de cervesa és la principal àrea de negoci de l'empresa, encara que els últims anys el grup ha diversificat la seva activitat en distintes àrees dintre de la indústria i la logística alimentaries. Damm també manté un fort compromís amb la societat, que es canalitza principalment mitjançant la seva Fundació.

Estrella Damm ha sigut patrocinador del FC Barcelona per més de 20 anys; hi ha una sinergia natural entre la marca i el club

 

Què et va fer decantar-te per els serveis VIP del Barça?

Volia entendre per mi mateix per què tanta gent que gaudeix dels serveis VIP del Barça sempre repeteix!

Per què decantar-se per els serveis VIP del Barça al Camp Nou?

Estrella Damm ha sigut patrocinador del FC Barcelona per més de 20 anys; hi ha una sinergia natural entre la marca i el club. Els serveis VIP del Barça actuen com una eina ideal a l'hora de reforçar la lleialtat dels nostres millors clients.

Com han contribuït els serveis VIP del Barça a la millora del vostre negoci?

Atenció individualitzada a tots i cadascun dels nostres invitats, serveis exclusius i les millors vistes possibles de tot l'Estadi s'han convertit en punts clau dintre de la nostra estratègia de relacions públiques. Els nostres clients de tot el món sempre s'emocionen molt quan vénen a veure partits del Barça, i especialment quan gaudeixen de tots els serveis VIP.

Hi ha una bona acollida entre clients i/o empleats?

Els nostres clients de tot el món sempre s'emocionen molt quan vénen a veure partits del Barça, i especialment quan gaudeixen de tots els serveis VIP. Els hi sembla magnífic!

La gent parla meravelles del nostre càtering. Quin és el teu plat favorit?

Si us plau, pregunteu-me per la meva beguda preferida! La cervesa, òbviament! (riu). Tots els plats que he provat són boníssims, però si m'haig de quedar amb un, trio el peix i l'arròs.

Els nostres clients de tot el món sempre s’emocionen molt quan venen a veure partits del Barça, i especialment quan gaudeixen de tots els serveis VIP

Un record VIP que mai oblidaràs...

Gràcies als serveis VIP del Barça també he tingut l'oportunitat de conèixer a gent realment interessant desvinculada del món del futbol: actors, cantants o escriptors.

Video FUTBOL VIP 2017-18 ENG

-