Regala Barça-Getafe + Camp Nou Experience!

Només hi ha 300 entrades disponibles, afanyat i no et quedis sense la teva!

MECÀNICA DE COMPRA:

  • Escull entre pack Bàsic o Premium.
  • Per aconseguir les entrades de futbol: Clica al botó “Compra futbol” i introdueix el codi CNEXMAS en el camp promocional que apareixerà a la part inferior del procés de compra. L’import resultant representa el preu total del pack(Entrades futbol + Camp Nou Experience).
  • Per aconseguir les entrades de Camp Nou Experience: Clica al botó “Compra Camp Nou Experience” i utilitza el localitzador de l’entrada de futbol per introduir-lo en el camp promocional que apareixerà a la part dreta del procés de compra. L’import resultant serà 0€, ja que anteriorment ja hauràs pagat la totalitat del pack.
*Important: un cop comprada l'entrada de futbol, hauràs d’esperar un màxim de 72 hores abans de comprar l’entrada de Camp Nou Experience per tal que puguem activar el localitzador de l’entrada de futbol que utilitzaràs com a codi.

PACK 2: GETAFE + Camp Nou Experience

CONDICIONS D'ÚS:

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida per una entrada pel partit Barça - Getafe i per una entrada pel Camp Nou Experience fins a exhaurir-ne existències. Promoció aplicable del 13/12/2017 al 07/01/2018 al web del Club (fcbarcelona.cat) mitjançant el codi CNEXMAS per aconseguir les entrades de futbol i el localitzador de les entrades de futbol per aconseguir les de Camp Nou Experience. Un cop comprada l'entrada de futbol, hauràs d’esperar un màxim de 72 hores abans de comprar l’entrada de Camp Nou Experience per tal que puguem activar el localitzador de l’entrada de futbol que utilitzaràs com a codi.