El Barça et porta al Festival Cruïlla

El Barça et porta al Festival Cruïlla

La promoció representa un 20% de descompte per als socis, que es poden arribar a estalviar fins a 29 € amb l'abonament dels tres dies, i optar a guanyar dues nits d’hotel

Jack White, Kygo, Pharrell Williams, David Byrne i Justice són alguns dels caps de cartell d’aquesta edició del Festival Cruïlla, que se celebrarà del 12 al 14 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona.

Fidels al propòsit de transmetre els valors de l'esport i la cultura, el FC Barcelona i el Festival Cruïlla han arribat a un acord per oferir un important descompte a aquells socis del Club que vulguin assistir a tot el festival, o a alguna de les tres jornades.

Tots aquells socis que comprin la seva entrada o abonaments del Cruïlla a través de la promoció del FC Barcelona tindran un 20% de descompte en l'import de l'entrada. D'aquesta manera, aquells que comprin un abonament complet s'estalviaran fins a 29 €.

A més, com a soci del Barça, amb la compra d’entrades de la promoció es podran guanyar dues nits d’hotel a l'AC Fòrum de Barcelona per als dies 13 i 14 de juliol, i descobriran si són els guanyadors en el mateix moment de realitzar la compra.

El festival també posa facilitats per poder-hi anar en família, perquè els menors de 15 anys (inclosos) poden accedir gratuïtament al festival.

Pots descobrir el programa del Festival Cruïlla i tota la informació d'aquesta promoció, a través de l'enllaç següent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut