fcb.portal.reset.password

 

Aquest divendres 23 de març s’ha iniciat el termini de compra de les entrades per a la final de la Copa del Rei, per a aquells 10.510 socis que van formalitzar la seva sol·licitud dins del període establert pel Club.

El període de compra s’acaba el dilluns 26 de març a les 19.00 hores. Els socis que van fer la petició tenen l’entrada garantida i preferència en l’elecció de zona i preu. Els preus de les entrades oscil·len entre els 45 i els 190 €.

En el moment de la compra, es descomptarà als socis el dipòsit de 30 € que van abonar quan van formalitzar la seva sol·licitud. En el moment de fer la compra els socis determinaran la zona i el preu de les seves entrades. La ubicació de cada localitat, dins de la zona escollida pels socis, serà assignada pel Club, tenint en compte les sol·licituds conjuntes de cada formulari, i l’ordre en què es vagin adquirint les entrades. 

A partir del 28 de març i fins al 2 d’abril, s’obre un nou període de venda directa per als socis i titulars del carnet de compromís que vulguin assistir a la final.

ENTRADES SOL·LICITADES PER A LA FINAL DE COPA
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();