fcb.portal.reset.password

L’exdirectiu Amador Bernabéu ha acompanyat els seus dos nets, Marc Piqué i Montserrat Lacueva, a rebre la insígnia de plata del FC Barcelona. | GERMÁN PARGA - FCB

Lliurament d'insígnies de plata a l'Auditori 1899 | GERMÁN PARGA - FCB

Lliurament d'insígnies de plata a l'Auditori 1899 | GERMÁN PARGA - FCB

Lliurament d'insígnies de plata a l'Auditori 1899 | GERMÁN PARGA - FCB

Lliurament d'insígnies de plata a l'Auditori 1899 | GERMÁN PARGA - FCB

Amb un acte presidit pel vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova, l’Auditori 1899 ha estat l’escenari aquest divendres del darrer lliurament d’insígnies de plata als socis que l’any passat van complir els 25 anys d’antiguitat al Club.

L’acte, que s’ha dividit en dues convocatòries per alleugerar l’espera de tots aquells que han rebut la seva insígnia, ha comptat amb la presència d’uns cent cinquanta socis que es van donar d’alta de l’Entitat durant l’any 1992 i que, majoritàriament, hi han assistit acompanyats dels seus familiars. 

Insígnia per al germà de Gerard Piqué

Dos dels socis que han rebut la seva insígnia han estat Marc Piqué Bernabéu i Montserrat Lacueva Bernabéu, germà i cosina del jugador Gerard Piqué, que han estat acompanyats pel seu avi, Amador Bernabéu, exdirectiu del Barça i actual representant del Club davant la UEFA, que els va fer socis en el moment del seu naixement.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat que es van fer socis l’any 1992, “un any històric per al nostre club en què es va aconseguir la primera Copa d’Europa. Sou fills d’aquella fita europea i de les quatre Lligues seguides de Johan Cruyff en un període en què definitivament vam deixar enrere el pessimisme que havia regnat al voltant del Club”, ha afirmat.

El vicepresident blaugrana s’ha referit al bon moment que aquests socis han pogut viure durant aquests anys: “Vosaltres us vau fer socis quan començava un període d’èxits esportius i d’un gran creixement social de l’Entitat, cosa que l’ha portat a ser el millor club, tant pel seu potencial esportiu com pel seu patrimoni i per la seva tasca social, reconeguda arreu del món”.

Jordi Cardoner també ha tingut un record per a tots aquells que van inculcar el sentiment barcelonista als socis guardonats, i ha remarcat: “Aquesta és una insígnia que premia també tots aquells que us van fer socis de ben petits i que us van transmetre el sentiment blaugrana”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();