Reconeixement a la tasca dels socis voluntaris en els programes de la Fundació Barça

Reconeixement a la tasca dels socis voluntaris en els programes de la Fundació Barça

Jordi Cardoner presideix l’acte d’agraïment als socis que han format part del voluntariat que ha col·laborat en els programes de ‘FutbolNet’ i ‘Robot Pol’

La Llotja President Suñol del Camp Nou ha acollit aquest dimarts 26 de juny l’acte de reconeixement que la Fundació Barça ha fet als socis que aquesta temporada han participat com a voluntaris en els programes de la Fundació Barça que han comptat amb la col·laboració de l’Àrea Social del Club.

L’acte ha estat presidit pel vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, i han estat presents vint-i-cinc socis voluntaris, dels 34 que han col·laborat aquesta temporada en els programes de FutbolNet i del Robot Pol de la Fundació.

En aquest reconeixement també han estat presents Pere Jansà, director de l’Àrea Social del Club; Mària Vallès, directora de la Fundació Barça; Francesc Garcia, responsable dels voluntaris de la Fundació; Javier Pérez Farguell, membre del patronat de la Fundació, i Jordi Penas, director del Museu del Barça.

Al llarg de tota la temporada, un total de 34 socis de l’Entitat han participat com a voluntaris en els dos programes de la Fundació. Els voluntaris de FutbolNet, en què han participat socis compresos entre els 18 i els 30 anys, han col·laborat en les accions efectuades a quatre instituts de la ciutat de Barcelona (Barri Besòs, Príncep de Viana, Miquel Taradell i Flos i Calcat), mentre que els participants al programa del Robot Pol ho han fet a quatre centres hospitalaris: Sant Pau i Sant Joan de Déu, a Barcelona; Parc Taulí, a Sabadell; i Germans Trias i Pujol (Can Ruti), a Badalona.

Paraules d'agraïment

Abans de l’acte, els voluntaris han efectuat una visita guiada al Museu del Barça i a les instal·lacions del Camp Nou. Un cop a la Llotja, Mària Vallès ha dirigit unes paraules de benvinguda, i Jordi Cardoner ha agraït en nom de la Junta Directiva  la tasca i la dedicació dels voluntaris: "Tots vosaltres, desde l'anonimat i la discreció, us mereixeu aquest reconeixement -ha declarat Cardoner-, i en nom de la Junta Directiva i de tot el Club us vull donar les gràcies perquè dediqueu part del vostre temps a ajudar a aquells que ho necessiten. Vosaltres col·laboreu a donar a conèixer la tasca de la Fundació i ajudeu a que els socis es puguin identificar amb la seva activitat i els seus programes".

En nom dels voluntaris, Angel Pardo ha comentat que "tots nosaltres ens sentim molt orgullosos de ser voluntaris i veure els somriures i els ulls il·lusionats dels nens i nenes ens compensa de qualsevol esforç".

Programa transversal

El Programa de Voluntariat de la Fundació Barça té com a objectius incrementar l’impacte social de les accions de la Fundació, millorar el sentiment de pertinença del soci, i donar suport als col·lectius d’infants i joves en situació de vulnerabilitat social o risc d’exclusió, en el marc de l’educació en valors a través de l’esport.

D’altra banda, també vol donar a conèixer el compromís que la Fundació té amb la societat en general i amb les persones integrants de qualsevol dels col·lectius vinculats al FC Barcelona, i afavorir un espai de participació transversal, intergeneracional i intercultural.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut