fcb.portal.reset.password

 

FCBDesplaçaments ja ha omplert un primer avió de seguidors per anar a Londres el dimarts 20 de febrer, per assistir al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que disputaran el Chelsea i el Barça a l’estadi de Stamford Bridge.

El departament de viatges barcelonista ja ha començat a vendre les places d’un segon avió, que posa a disposició de tots aquells socis i penyistes que vulguin traslladar-se a Londres amb les garanties que ofereix el servei de FCBDesplaçaments.

Per traslladar-se a Londres, FCBDesplaçaments ofereix un programa de viatge d’un dia amb avió a un preu de 198 € per soci, que sortirà el mateix dimarts a les 08.30 hores de l’aeroport de Barcelona i tornarà un cop finalitzat el partit. Al preu del viatge, cal afegir l’import de l’entrada.

La compra del viatge es pot gestionar des de l'enllaç que es troba al final d'aquesta informació. El programa del viatge inclou bitllet d’avió xàrter d’anada i tornada; desplaçaments entre aeroport-centre de Londres-estadi-aeroport; assegurança de viatge; assistència durant el viatge per part de personal del Club; pack d’animació i punts per al pla de fidelització FCBDesplaçaments+.

PROGRAMA DEL VIATGE I COMPRA
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();