fcb.portal.reset.password

Trobada dels membres del Casal de l'Avi Barça a l'Auditori 1899 del Camp Nou | GERMÁN PARGA - FCB

La trobada ha estat amenitzada pel quintet musical "Ars Nova V" | GERMÁN PARGA - FCB

Maria Teixidor, vicesecretària de la Junta Directiva del FC Barcelona, ha assistit a la reunió de l'Auditori 1899 | GERMÁN PARGA - FCB

Maria Teixidor i el president del Casal de l'Avi Barça, Joaquim Gabarró | GERMÁN PARGA - FCB

La vicesecretària de la Junta Directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor, ha assistit aquest, dijous 8 de febrer, a la trobada que els membres del Casal de l’Avi Barça han efectuat a l’Auditori 1899. Més de 200 membres del Casal han protagonitzat un berenar que ha estat amenitzat pel quintet Ars Nova V, el qual ha interpretat diferents peces musicals del món del cinema.

Maria Teixidor, responsable de la directiva en les relacions amb el Casal, s’ha dirigit als socis veterans del Club a l'inici de l'acte per fer referència a la temporada il·lusionant que està vivint l'equip i per manifestar la seva gratitud per l’activitat què es duu a terme des del Casal: “M’agrada veure que avui tampoc no us ha aturat el fred ni l'avís de nevada".

Representant el Casal de l'Avi, ha donat la benvinguda el seu president, Joaquim Gabarró, que ha agraït la presència de Maria Teixidor i ha mostrat la seva satisfacció per la participació dels membres del Casal a la trobada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();