fcb.portal.reset.password

El Palau Blaugrana ja va ser l’escenari de l’Assemblea General Ordinària de l’any passat. | GERMÁN PARGA - FCB

El Palau Blaugrana viurà un procés de transformació per acollir el proper dissabte 21 d’octubre l’Assemblea General Ordinària del FC Barcelona del 2017, que té previst començar a les 10.30 hores en primera convocatòria, i a les 11 hores en segona convocatòria.

Poden assistir a l’assemblea els socis compromissaris escollits per sorteig l’any passat per un període de dos anys, i que juntament amb els socis de més antiguitat, els presidents de les Federacions Territorials de Penyes, els membres de la Junta Directiva, els expresidents del Club i els membres de les comissions Econòmica, de Disciplina i de Control i Transparència, sumen els 4.346 membres convocats a aquesta Assemblea de Socis del FC Barcelona.

L’Ordre del Dia de l’Assemblea estarà configurat per deu punts que es desenvoluparan al llarg de la jornada i que s’iniciaran amb l’informe del president Josep Maria Bartomeu.

Ordre del Dia

 1 -  Informe del president.
 2 -  Informe i aprovació de la liquidació de l’exercici econòmic de la temporada 2016/17.
 3 -  Informe i aprovació del pressupost de l’exercici econòmic de la temporada 2017/18.
 4 -  Informe del secretari tècnic.
 5 -  Ratificar, si s’escau, l’acord amb Parques Reunidos.
 6 -  Ratificar, si s’escau, l’acord de la Barça Academy NY, als EUA.
 7 -  Propostes de socis d’acord amb el que estableix l’article 20.11 dels Estatuts.
 8 -  Informe de la Comissió de Control i Transparència.
 9 -  Informe del Síndic dels Socis.
10 - Torn obert d’intervencions.

Informació als socis compromissaris

L’Assemblea General és el màxim òrgan de decisió del Club i de manera ordinària se celebra un cop a l’any dins dels quatre mesos naturals següents a la finalització de l’exercici, el 30 de juny. Des del 5 d’octubre passat, està oberta l’Oficina del Compromissari a les dependències de l’OAB per atendre qualsevol requeriment dels socis compromissaris, que també han tingut la possibilitat de consultar des del 9 d’octubre els documents econòmics que seran presentats a l’Assemblea.

Els socis compromissaris també van tenir l’oportunitat de rebre la informació i les explicacions dels representants del Club a la Jornada Informativa que es va celebrar dijous a la Llotja President Suñol del Camp Nou, amb la presència del directiu Emili Rousaud i el CEO del Club, Òscar Grau. Els assistents a aquesta sessió van rebre per avançat les memòries del FC Barcelona i de la Fundació, que es lliuraran dissabte als assistents a l’Assemblea.

A través de l’Assemblea Ordinària els compromissaris coneixen l’informe o memòria de l’exercici vençut sobre les activitats del Club, coneixen i voten la liquidació de l’últim exercici econòmic i també el pressupost de la temporada actual. A l’ordre del dia d’aquest any també s’inclou l’informe del secretari tècnic, Robert Fernàndez, i la ratificació dels acords de la Barça Academy NY i l’establert amb Parques Reunidos, a més dels informes del Síndic dels Socis i de la Comissió de Control i Transparència.

Transformació del Palau Blaugrana

Igual que la temporada passada, el Palau Blaugrana és l’escenari de l’Assemblea General Ordinària del 2017, i viurà una nova transformació que li permeti acollir aquest acte. L’escenari de l’Assemblea s’aixecarà a un costat del pavelló i s’habilitarà l’espai de la pista per situar les cadires per als socis compromissaris assitents.

L’any passat, la disputa del partit de bàsquet de l’Eurolliga el divendres a la nit contra el Brose Bamberg va obligar a muntar tota la logística de l’Assemblea de manera ràpida i urgent al llarg de la nit per preparar i condicionar el pavelló per a la seva celebració. Aquest any, la situació és a l’inrevés i el Palau haurà de recuperar la seva imatge habitual de manera ràpida durant la nit de dissabte per poder acollir a l’endemà el partit de Lliga de futbol sala entre el Barça Lassa i El Pozo Múrcia, que es jugarà diumenge a partir de les 12.30 hores. 

Disponibilitat del servei T’Acompanyem

Per a tots aquells assistents que ho necessitin (persones amb mobilitat reduïda o bé amb algun grau de discapacitat), el Club posarà a la seva disposició el servei T’Acompanyem, que el podran sol·licitar a l’entrada del Palau Blaugrana. Un grup de nou voluntaris de la Creu Roja facilitarà la mobilitat entre els diferents espais habilitats. El servei estarà operatiu des de les 9.30 h del matí fins a la finalització de l’Assemblea, i els voluntaris acompanyaran els assistents als seus seients i els donaran suport al llarg de tota la jornada. D’altra banda, es proporcionarà traducció en llenguatge de signes de totes les intervencions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();