fcb.portal.reset.password

La Llotja Presidencial comptarà amb cinc socis de la Llotja Oberta en diferents partits del Camp Nou

El proper divendres 21 de juliol s’iniciarà el procés d’inscripció a la Llotja Oberta del Camp Nou per a socis majors de 18 anys, que estarà obert fins al 31 d’agost.

Una temporada més el Club posa a disposició dels socis la possibilitat de veure un partit des de la Llotja del Camp Nou. Tots els interessats hauran d’inscriure-s’hi en un formulari disponible al lloc web del Club a partir del 21 de juliol. Si se supera el nombre d’inscrits respecte del nombre de places disponibles es farà un sorteig davant de notari el 5 de setembre. En cas contrari, les places s’assignaran per ordre en què s’ha fet la inscripció.

Llotja Oberta al Camp Nou

La Llotja Oberta al Camp Nou va dirigida als socis majors de 18 anys, independentment que siguin abonats a l’Estadi o no.

Només es podrà fer una única sol·licitud per soci, i per optar-hi, a més de ser major d’edat, caldrà estar al corrent del pagament de la quota de soci, haver renovat el carnet segons la normativa vigent establerta i no estar sancionat pel Comitè de Disciplina i/o Antiviolència.

En diferents partits d’aquesta temporada 2017/18 al Camp Nou hi haurà reservades cinc places per a la Llotja Oberta, de les quals quatre seran per a socis inscrits en el formulari i una altra, per a un soci senador, que també serà assignat en un sorteig especial per a ells.

Els guanyadors podran anar a la Llotja Presidencial amb un acompanyant, que hauran de ser també socis del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();