fcb.portal.reset.password

La lliga de socis Corrent Fem Barça ja ha cobert les primeres cinc proves de la temporada | VÍCTOR SALGADO - FCB

Amb la celebració de la Cursa dels Nassos el passat 31 de desembre, l’actual edició de la lliga de socis Corrent fem Barça ha arribat a la meitat del seu calendari, després de la disputa de les cinc primeres proves: Cursa Barça, Cursa de la Mercè,  Correbarri, Jean Bouin i Cursa dels Nassos.  

Després de la primera meitat de la lliga Corrent fem Barça, les classificacions es troben encapçalades per Sergio Fernández i Eva Comas en categoria masculina i femenina respectivament.

Sergio Fernández comanda la classificació masculina després d’haver guanyat les dues primeres proves, la Cursa Barça i la Mercè. A les altres tres curses celebrades, el guanyador ha estat Joan Oriol Orpinell, vencedor de la Lliga la passada temporada després d’imposar-se a les nou curses celebrades, però que en aquesta edició no va estar present a la Cursa Barça que va obrir el calendari.

Pel que fa a la categoria femenina, Eva Comas, campiona de l’edició anterior, està mostrant novament el seu domini com a líder actual, després de guanyar en tres de les curses celebrades (Cursa Barça, la Mercè i Jean Bouin). Les altres dues proves han estat guanyades per Nàdia Solana (Correbarri i Cursa dels Nassos), en les seves dues úniques participacions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();