Cloenda de la Lliga de Socis a la gespa del Camp Nou

Cloenda de la Lliga de Socis a la gespa del Camp Nou

El dissabte 1 de juliol es va tancar una nova edició d’aquesta competició amb una jornada festiva que va viure la celebració dels partits de semifinals i les finals

La Lliga de Socis del FC Barcelona va tancar una nova edició amb la jornada final que es va viure el dissabte 1 de juliol al terreny de joc del Camp Nou.

En una jornada festiva, la gespa de l’Estadi blaugrana va acollir les semifinals i les finals de les categories de Veterans i Sèniors, a més de viure també diferents partits amb la participació de tots els joves que s'havien inscrit a la Lliga Júnior.

El matí va començar amb les semifinals de la categoria de Veterans, en què els equips Stoichkov Barcelona i CP Sarrià es van classificar per a la final, en derrotar respectivament el Nou Camp La Farga i el Sant Ignasi. Aquestes semifinals van ser molt igualades i una es va resoldre a la tanda de penals i l’altra amb un solitari gol als darrers minuts del partit.

Després va tocar el torn de les semifinals del Torneig Sènior, on el Som i Serem va derrotar el Chacafiga també a la tanda de penals i l’Esquerra de l’Eixample va guanyar el Panteras FCB.

La jornada va continuar a la tarda, i va començar amb tots els joves del Torneig Júnior jugant dos triangulars de partits de Futbol7 a la gespa del Camp Nou.

Després del torn dels més joves, va arribar la final de la categoria de Veterans, on en una final plena de suspens, el CP Sarrià va derrotar l'Stoickkov Barcelona per 2-1, en un partit en què l'Stoichkov Barcelona va disposar a la darrera jugada d’un penal que va aturar el porter del CP Sarrià i va donar la victòria al seu equip.

En aquesta categoria, el trofeu Messi al millor golejador va se per a Raul Pérez i el trofeu Ramallets, per a Josep Maria Montañana de l’equip Nou Camp La Farga en els dos casos.

La jornada es va tancar amb la final Sènior, en què l’equip l’Esquerra de l’Eixample revalidava el títol després de derrotar per 3-0 el Som i Serem.

En aquesta categoria, Marc Masip (l’Esquerra de l’Eixample) va revalidar el Trofeu Messi al millor golejador i el Trofeu Ramallets va ser per Enrique Font i Carles Santamaria de l’equip Chacafiga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut