50% de descompte a PortAventura World ‘PerNadal’ per als socis

50% de descompte a PortAventura World ‘PerNadal’ per als socis

Del 25 de novembre al 7 de gener, la il·lusió i l’esperit del Nadal són els protagonistes a PortAventura World, un lloc per gaudir d'aquestes festes amb tota la família

Per veure com els teus nens es diverteixen com mai. I per divertir-te tu com un nen. Per les atraccions emocionants, pels xous espectaculars i per una decoració de Nadal que et deixarà bocabadat. Per riure, somniar i divertir-te sense parar amb els teus. I per acabar un dia fantàstic en un hotel molt especial. Perquè és el Nadal que tots estàveu esperant. PortAventura, PerNadal.

Presenta el carnet de soci i DNI a les taquilles 

Presenta el teu DNI i el teu carnet del Barça a les taquilles del parc PortAventura Park i gaudeix, tu com a titular i fins a tres acompanyants, d’un 50% de descompte en el preu d’una entrada d’adult per a un dia d’accés al parc. L’entrada només és vàlida per al dia en què es compra i no permet l’accés a cap altre parc ni instal·lació de PortAventura World.

Promoció vàlida del 25/11/17 al 07/01/18, ambdós inclosos, segons el calendari d’obertura del parc PortAventura Park. No s’accepten carnets trencades, apedaçades o fotocopiats. Promoció no acumulable a altres ofertes i/o promocions. No canviable pel seu valor econòmic. Prohibida la seva venda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut