fcb.portal.reset.password

El director de l'Àrea Social del FC Barcelona, Pere Jansà, va ser l'encarregat de fer el lliurament del premi | SANTIAGO GARCÉS

El soci Jordi Pedrote Roman tindrà l’oportunitat de viatjar a Pamplona amb un acompanyant per veure el partit que disputarà dissabte el primer equip del Barça, ja que ha estat el guanyador del sorteig efectuat per FCBDesplaçaments entre els socis que van assistir al duel jugat al Camp Nou davant el Màlaga.

Aquest sorteig ha estat una de les accions promogudes per FCBDesplaçaments, amb l’objectiu de donar a conèixer entre els socis i seguidors blaugrana els serveis que organitza per acompanyar l’equip en els partits que es disputen fora de Barcelona, amb uns programes de viatge que ofereixen unes condicions exclusives, còmodes i molt avantatjoses.

Els sortejos d'FCBDesplaçaments entre els socis que assisteixin a diferents partits del Camp Nou s’aniran fent al llarg de la temporada. Després de l'enfrontament contra el Màlaga va tenir lloc el primer sorteig, i el soci guanyador va ser Jordi Pedrote Roman, que va tenir l’oportunitat de recollir el premi a la mitja part del Barça-Reial Madrid d’aquest dissabte.

El soci guanyador i la persona que l’acompanyarà a veure el partit contra l’Osasuna a Pamplona van rebre el premi al mateix terreny de joc de mans del director de l’Àrea Social del Club, Pere Jansà.

FCBDesplaçaments és una de les iniciatives que es potencien aquesta temporada des de l’Àrea Social del FC Barcelona per facilitar l’assistència dels seguidors blaugrana als desplaçaments del primer equip. Els socis i aficionats que ja han fet servir els serveis d'FCBDesplaçaments han mostrat la seva satisfacció per la comoditat i el bon funcionament dels programes de viatge que ofereix el Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();