Trobada nadalenca amb el Casal de l'Avi Barça

Trobada nadalenca amb el Casal de l'Avi Barça

El vicepresident primer Jordi Cardoner, acompanyat de la vicesecretària de la Junta Directiva Maria Teixidor i del CEO Òscar Grau, es troben amb membres d'aquesta agrupació de socis veterans del Club.

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha tingut aquest dimecres 21 de desembre la trobada institucional habitual per aquestes dates amb els integrants del Casal de l'Avi Barça a l'Auditori 1899.

Acompanyat de la vicesecretària de la Junta Directiva i responsable de relacions amb el Casal, Maria Teixidor, i del CEO del Club, Òscar Grau, el vicepresident Cardoner ha agraït a aquests socis veterans el seu barcelonisme: “sou tot un exemple perquè seguiu al peu del canó amb les vostres activitats. Som conscients que tenim el deure de donar-vos un espai com el que us mereixeu i que a ben segur que l’Espai Barça ho farà possible”. Jordi Cardoner també ha fet referència al caire familiar que té l’entitat: “Vosaltres sou els màxims representants de les 34.500 famílies que tenim actualment al Barça, amb una presència important de la dona com a part activa del Club”.

Per la seva part, Maria Teixidor ha animat els membres del Casal de l’Avi Barça a continuar amb l’empenta de sempre: “No baixeu la guàrdia. Ho esteu fent molt bé, espero que tingueu un bon any ple d’activitats i que ens seguim veient el proper Nadal”.

Pel Casal de l'Avi, ha estat el seu president Joaquim Gabarró qui ha pres la paraula per saludar els directius del Barça i desitjar unes bones festes a tots els membres del Casal, que va ser creat el 1989 per tal d'acollir els socis jubilats del Club i dotar-los d'un espai de trobada on poder compartir el seu barcelonisme i diferents activitats.. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut