fcb.portal.reset.password

Un moment de la intervenció de Jordi Cardoner, amb Joaquim Gabarró, Maria Teixidor i Òscar Grau al fons | GERMÁN PARGA - FCB

Maria Teixidor, conversant amb Joaquim Gabarró i el director de l'Àrea Social del Barça, Pere Jansà | GERMÁN PARGA - FCB

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha tingut aquest dimecres 21 de desembre la trobada institucional habitual per aquestes dates amb els integrants del Casal de l'Avi Barça a l'Auditori 1899.

Acompanyat de la vicesecretària de la Junta Directiva i responsable de relacions amb el Casal, Maria Teixidor, i del CEO del Club, Òscar Grau, el vicepresident Cardoner ha agraït a aquests socis veterans el seu barcelonisme: “sou tot un exemple perquè seguiu al peu del canó amb les vostres activitats. Som conscients que tenim el deure de donar-vos un espai com el que us mereixeu i que a ben segur que l’Espai Barça ho farà possible”. Jordi Cardoner també ha fet referència al caire familiar que té l’entitat: “Vosaltres sou els màxims representants de les 34.500 famílies que tenim actualment al Barça, amb una presència important de la dona com a part activa del Club”.

Per la seva part, Maria Teixidor ha animat els membres del Casal de l’Avi Barça a continuar amb l’empenta de sempre: “No baixeu la guàrdia. Ho esteu fent molt bé, espero que tingueu un bon any ple d’activitats i que ens seguim veient el proper Nadal”.

Pel Casal de l'Avi, ha estat el seu president Joaquim Gabarró qui ha pres la paraula per saludar els directius del Barça i desitjar unes bones festes a tots els membres del Casal, que va ser creat el 1989 per tal d'acollir els socis jubilats del Club i dotar-los d'un espai de trobada on poder compartir el seu barcelonisme i diferents activitats.. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();