fcb.portal.reset.password

Hi haurà sorteig per assignar les entrades del Real Madrid-Barça entre els socis que n'han demanat

La demanda d’entrades efectuada pels socis per assistir en directe al partit de Lliga que jugaran el diumenge 23 d’abril el Real Madrid i el FC Barcelona  a l’estadi Santiago Bernabéu, ha superat el nombre de 340 localitats, que són les que estan destinades als socis blaugrana. Un cop finalitzat aquest dimarts el termini de sol·licitud per part dels socis, el Club ha rebut una demanda de 560 entrades.

Aquest mateix dimecres 29 de març s’efectuarà a les 10 hores hi haurà un sorteig davant notari a la Sala de Juntes, per assignar les entrades entre els socis que ho han sol·licitat.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa d’un total de 340 localitats per als seus socis a un preu únic de 90 euros.

Recollida de les entrades, a Madrid

Per a aquest partit, la recollida de les entrades es farà únicament i exclusivament a Madrid, el mateix dia del partit de les 11 a les 20 hores. En cap cas es podrà fer la recollida a Barcelona, i tampoc es farà enviament d’entrades als socis.

Les entrades seran nominals, i només s’entregarà la localitat i la polsera al soci que n’hagi fet la sol·licitud. Cada soci haurà de recollir la seva entrada i, en el cas dels menors, l’haurà de recollir el menor, acompanyat sempre per un dels seus pares o tutors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();