fcb.portal.reset.password

El partit del Celtic Park es jugarà el dimecres 23 de novembre

Des d'aquest dimecres 2 de novembre, a les 10 hores, i fins al dijous dia 3, a les 19 hores, estarà obert als socis el formulari d’inscripció per sol·licitar entrades per al partit que el FC Barcelona disputarà a l’estadi del Celtic de Glasgow el dimecres 23 de novembre, corresponent a la fase de grups de la Lliga de Campions.  

En aquesta ocasió, hi ha entrades de dos preus, unes de 55 € i unes altres de 52 €.  Les peticions dels socis cal fer-les a través del formulari que estarà a la web, i trobareu en el següent enllaç a partir del dia 2 de novembre.
Formulari de sol·licitud d'entrades

Per a aquest partit el FC Barcelona disposarà d’un total de 2.700 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.836) i les penyes (459). La resta es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

En el cas que la demanda d’entrades superi l’oferta disponible, el divendres dia 4 de novembre se celebrarà un sorteig per repartir-les entre els socis que n’hagin sol·licitat. El mateix divendres, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, que hauran de fer el pagament corresponent a través del web els dies 7 i 8 de novembre. La recollida de les localitats s’efectuarà a les taquilles del Club.

Viatge de FCBDesplaçaments

Per a aquest partit FCB Desplaçaments ofereix la possibilitat de viatjar amb avió, amb anada i tornada el mateix dia del partit.

Aquest viatge, que té un preu de 232 € per als socis, de 312 € per a penyistes i carnet de compromís, i de 392 € per a la resta, inclou el bitllet d’avió del vol xàrter Barcelona-Glasgow-Barcelona, tots els trasllats que s’efectuïn entre l’aeroport, el centre de la ciutat i l’estadi, assegurança de viatge, pack d’animació i assistència durant el viatge per part del personal FC Barcelona.

Pla de fidelització

Un altre valor afegit que ofereix aquest viatge de FCBDesplaçaments és que permet al soci o aficionat que l’adquireixi poder acumular punts pel programa de fidelització FCBDesplaçaments+, que premia els seguidors que viatgen amb els programes del Club, i que podran bescanviar en els preus de propers viatges..

En aquesta ocasió s’ofereixen el següents punts: 2.320 FCBPunts per als socis, 3.120 FCBPunts a penyistes i carnet de compromís, i 3.920 FCBPunts per als no socis

Amb aquesta opció de viatge, el Club ofereix novament la possibilitat de poder gaudir d’un viatge a Glasgow molt especial, amb tots els avantatges i comoditats que garanteixen  els programes de viatge de FCBDesplaçaments.

Viatge de FCBDesplaçaments
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();