fcb.portal.reset.password

L’Oficina d’Atenció al Compromissari està ubicada a les dependències de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

Aquest divendres 7 d’octubre, coincidint amb la convocatòria oficial de l’Assemblea General de Socis, s’ha obert l’Oficina del Compromissari dins la seu de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Camp Nou. La missió d’aquesta oficina és la d’atendre totes aquelles consultes o informacions que reclamin els socis compromissaris sobre el funcionament i els temes que cal tractar de la propera Assemblea General de Socis que tindrà lloc el dissabte 29 d’octubre al Palau Blaugrana.

Aquesta serà la primera assemblea a la qual podran assistir els nous 3.570 socis compromissaris escollits per sorteig al mes de juny passat, durant un període de dos anys, i que juntament amb els 857 socis de més antiguitat, els 30 presidents de les Federacions Territorials de Penyes, els 21 membres de la Junta Directiva, els set expresidents del Club i els membres de les comissions Econòmica, de Disciplina i de Control i Transparència, sumen els 4.494 membres d’aquesta Assemblea de Socis del FC Barcelona.

L’horari d’atenció als socis d’aquesta Oficina del Compromissari és de dilluns a divendres, de 9 a 20 hores.

‘Microsite’ al web del Club

També des d’aquest divendres, els socis tenen a la seva disposició un espai al lloc web del Club dedicat a l’Assemblea General, on es podrà consultar l’ordre del dia, el reglament de l’Oficina del Compromissari i altres temes vinculats a l’Assemblea, així com l’horari de les sessions informatives i el formulari per inscriure-s’hi.

https://www.fcbarcelona.cat/socis/assemblea-compromissaris-2016

Sessions informatives

Els dies 25 i 27 d’octubre, a les 19 hores, es duran a terme dues sessions informatives a l’Auditori 1899 a les quals els socis compromissaris podran assistir per rebre de primera mà tota la informació necessària per al dia de l’Assemblea. Els socis compromissaris rebran, juntament amb la carta de convocatòria de l’Assemblea, la informació sobre aquestes sessions. Els interessants han d’inscriure’s en un formulari disponible al ‘microsite’ dedicat a l’Assemblea al lloc web del Club.

Invitacions per al Barça-Granada

En aquesta ocasió, el dia de l’Assemblea coincideix amb el partit de Lliga que el FC Barcelona i el Granada celebraran al Camp Nou a partir de les 20.45 hores. Els socis compromissaris presents a l’Assemblea tindran la possibilitat de disposar de dues invitacions per a aquest partit, que els interessats hauran de sol·licitar en el moment que formalitzin la seva acreditació a l’Assemblea. 

Tornar a dalt